EUROLEAGUE

Σεραφέν: "Δεν θα παίξω για την Εθνική, αν μου το πει η Μπαρτσελόνα"

Σεραφέν: "Δεν θα παίξω για την Εθνική, αν μου το πει η Μπαρτσελόνα"
FACEBOOK/FC BARCELONA BASKET

Ο Κέβιν Σεραφέν μίλησε για την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό μπάσκετ, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα της ACB απέναντι στη Μπασκόνια και παράλληλα μίλησε για το θέμα με τα "παράθυρα" των Εθνικών ομάδων.

Έπειτα από αρκετές σεζόν στο NBA, ο Κέβιν Σεραφέν συμφώνησε με τη Μπαρτσελόνα κι επιστρέφει στην Ευρώπη. Ο διεθνής Γάλλος σέντερ σχολίασε πως: " Υπάρχουν αρκετές διαφορές συγκριτικά με το μπάσκετ στο ΝΒΑ και το μπάσκετ στην Ευρώπη. Εκεί το παιχνίδι είναι πιο γρήγορο, ενώ εδώ ακουμπούν τη μπάλα πιο πολύ στους ψηλούς. Μπορώ να υποστηρίξω πολλά plays αρκεί να βρω τι μου ταιριάζει. Ο στόχος που είναι να κυριαρχήσω στο παιχνίδι. Θέλω να είμαι υγιής και να παίξω καλά. Αυτή τη στιγμή είμαι δυνατός και υγιής".

Για το παιχνίδι της πρεμιέρας με τη Μπασκόνια (29/09, 22:00) -στην οποία ο Σεραφέν έπαιξε το 2011 στο lockout του NBA- είπε: " Έχουν αλλάξει προπονητή και πολλούς παίκτες. Η νίκη είναι το βασικό για εμάς και πρέπει να προετοιμαστούμε καλά. Νιώθω ότι υπάρχει αυτοπεποίθηση. Η Μπασκόνια θα πρέπει να μας φοβάται. Είμαστε καλή ομάδα κι αν παίξουμε όπως μπορούμε, θα κάνουμε σπουδαία πράγματα".

Τέλος, σχολίασε το ζήτημα που έχει προκύψει με τα "παράθυρα" των Εθνικών ομάδων και τους αγώνες της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019. " Αν η Μπαρτσελόνα μου πει να μην πάω, δεν θα μπω σε ένα αεροπλάνο και θα φύγω. Είμαι Γάλλος, αλλά αυτή που θα αποφασίσει είναι μόνο η Μπαρτσελόνα", ξεκαθάρισε ο Σεραφέν.

Photo Credits: Facebook/FC Barcelona Basket

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ