EUROLEAGUE

Ρεκόρ αποθεραπείας ο Χάνγκα, "μυστήριο" με τον Ναβάρο

Ρεκόρ αποθεραπείας ο Χάνγκα, "μυστήριο" με τον Ναβάρο

Ο Άνταμ Χάνγκα διέλυσε τα προγνωστικά των γιατρών και θα βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα, την ώρα που ουδείς γνωρίζει αν θα συμβεί το ίδιο και με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Δύο εβδομάδες πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Μπαρτσελόνα για τη σεζόν 2018/19, η Mundo Deportivo αποκάλυψε πως ο βασικός small forward των Καταλανών, ο Άνταμ Χάνγκα, σπάει τα κοντέρ και ετοιμάζεται να δώσει το παρών χωρίς ιδιαίτερους περιορισμούς.

Ο Ούγγρος μπασκετμπολίστας υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό γόνατο στις 13 Ιουνίου, με τους γιατρούς να ανακοινώνουν πως θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τέσσερις μήνες. Αυτό δεν θα συμβεί, όμως, καθώς το πρόβλημα στο πόδι του Χάνγκα ξεπεράστηκε με σκληρή δουλειά τις τελευταίες εβδομάδες.

Αυτός που ουδείς γνωρίζει αν θα βρίσκεται στην έναρξη της προετοιμασίας, στις 23 Αυγούστου, είναι ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Οι παράγοντες της ομάδας δεν τον θέλουν στο roster της ερχόμενης περιόδου, ο ίδιος δεν θέλει να σταματήσει το μπάσκετ, έχει ακόμη εννέα χρόνια συμβόλαιο (υπέγραψε πέρυσι δεκαετή επέκταση με τον σύλλογο) και μένει να δούμε αν ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα βάλει νερό στο κρασί του ή αν ο "Λα Μπόμπα" γράψει τους τίτλους τέλους, τουλάχιστον σε αγωνιστικό επίπεδο.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ