EUROLEAGUE

"Πρώτος στόχος της Μπαρτσελόνα ο Μάικ Τζέιμς"

Phoenix Suns guard Mike James (55) against the New Orleans Pelicans in the first half during an NBA basketball game, Friday, Nov 24, 2017, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri)
Phoenix Suns guard Mike James (55) against the New Orleans Pelicans in the first half during an NBA basketball game, Friday, Nov 24, 2017, in Phoenix. (AP Photo/Rick Scuteri) AP PHOTO/RICK SCUTERI

Η Μπαρτσελόνα έχει ως πρώτο στόχο τον Μάικ Τζέιμς για την αντικατάσταση του Ταϊρίς Ράις, σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα.

Ο Ταϊρίς Ράις έφυγε. Ο Μάικ Τζέιμς ίσως έρθει... Αυτό είναι τουλάχιστον το ιδανικό σενάριο που έχουν κατά νου στην Καταλονία, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της "mundodeportivo" ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα στόχο της Μπαρτσελόνα για την θέση που θα αφήσει κενή ο Ράις, όταν και εφόσον ολοκληρωθεί η μετακόμισή του στην Κίνα.

Την ώρα λοιπόν που ο Ράις προσπαθεί να βρει δουλειά στο κινεζικό πρωτάθλημα (με τις ευχές της "μπλαουγκράνα") και να πείσει τους Σενζέν Λέοπαρντς να του δώσουν τη θέση του Κιθ Λάνγκφορντ, η Μπαρτσελόνα έχει επικεντρωθεί στην απόκτηση του Μάικ Τζέιμς. Ο 27χρονος γκαρντ έμεινε ελεύθερος από τους Φίνιξ Σανς πριν από μερικές εβδομάδες, ακόμα όμως δεν έχει βρει ομάδα για το υπόλοιπο της σεζόν.

Εφόσον ο Ράις συμφωνήσει στην Κίνα, τότε η Μπάρτσα θα γλιτώσει το υπόλοιπο του συμβολαίου του (περίπου 4 εκατομμύρια δολάρια συνολικά) και θα μπορεί να διαθέσει τα ίδια χρήματα προκειμένου να προσελκύσει τον Τζέιμς. Στην περίπτωση, βέβαια, που η Μπαρτσελόνα πείσει τον Τζέιμς να πάει στην Καταλονία, τότε ενδεχομένως να φύγει κάποιος από τους Αμερικανούς.

Η... καμπάνα πάντως ίσως να μην χτυπάει για τον Φιλ Πρέσι, αλλά για τον Ρακίμ Σάντερς, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα. Ο 29χρονος σμολ φόργουορντ δεν συμπεριλήφθηκε καν στη 12άδα της χθεσινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ενώ δεν έχει χρησιμοποιηθεί στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές από τον Σίτο Αλόνσο...

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ