EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Μπορούν κι οι δύο "αιώνιοι" στο Final Four"

Περπέρογλου: "Μπορούν κι οι δύο "αιώνιοι" στο Final Four"

Ο Στράτος Περπέρογλου μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 για τους στόχους της Μπαρτσελόνα για το υπόλοιπο της σεζόν, αλλά και τις μονομαχίες των "αιωνίων" στα playoffs της EuroLeague.

Στην εκπομπή του Άκη Δημακού μίλησε ο Στράτος Περπέρογλου, μετά τη δύσκολη εντός έδρας νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Σαραγόσα . Ο διεθνής φόργουορντ αναφέρθηκε στους στόχους του με την Μπαρτσελόνα, ενώ σχολίασε τις ευρωπαϊκές μονομαχίες των "αιωνίων" με φόντο το Final Four της Κωνσταντινούπολης.

Για τους στόχους της Μπαρτσελόνα: " Για εμάς ο μόνος στόχος που μας έχει μείνει είναι το πρωτάθλημα. Είχαμε μια πολύ κακή σεζόν στην Ευρώπη. Αυτούς τους μήνες που έχουμε μπροστά μας θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε σε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα".

Για την παρουσία του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στα playoffs της EuroLeague: " Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Ο Ολυμπιακός έχει δείξει σταθερότητα όλη τη χρονιά και ο Παναθηναϊκός τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ καλά. Ελπίζω να περάσουν και οι δύο ομάδες στο Final Four. Είναι κάτι πολύ καλό για το ελληνικό μπάσκετ και οι δύο ομάδες έχουν την δυνατότητα να το κάνουν".

Για την Αναντολού Εφές, αντίπαλο του Ολυμπιακού στα playoffs: " Η Αναντολού Εφές είναι μια πολύ αθλητική ομάδα. Αν όμως ο Ολυμπιακός παρουσιαστεί σοβαρός, δύσκολα θα αποκλειστεί. Ίσως να έχει υπερβολική πίεση, επειδή είναι το φαβορί σε αυτή τη σειρά. Πιστεύω όμως ότι έχει το πλεονέκτημα και λόγω έδρας και λόγω ποιότητας".

Για την Φενέρμπαχτσε, αντίπαλο του Παναθηναϊκού: " Όσο και να μην πείθει, η Φενέρμπαχτσε έχει έναν προπονητή που ξέρει να προετοιμάζει μια ομάδα και έχει κάνει ανατροπές στο παρελθόν με μειονέκτημα έδρας. Το Final Four γίνεται στην Τουρκία και παίζει και αυτό ρόλο, χωρίς να θέλω να υπονοήσω κάτι. Όλα παίζουν ρόλο, αλλά θα είναι δύσκολο για την Φενέρμπαχτσε να κερδίσει μέσα στο ΟΑΚΑ μπροστά στον κόσμο του Παναθηναϊκού, που όπως προείπα βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και παίζει καλά".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ