EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Διαλέγω Ολυμπιακό από Παναθηναϊκό"

Περπέρογλου: "Διαλέγω Ολυμπιακό από Παναθηναϊκό"

Ο Στράτος Περπέρογλου τόνισε πως οι πράσινοι φέτος έχουν ενισχυθεί και απάντησε πως μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού προτιμάει τους κόκκινους, καθώς στον Πειραιά ευχαριστήθηκε το μπάσκετ περισσότερο.

Η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Πέμπτη (29/10, 22:00) το "τριφύλλι" στη Βαρκελώνη και ο Έλληνας φόργουορντ των Καταλανών, Στράτος Περπέρογλου, μίλησε για την αναμέτρηση, απαντώντας και στο ερώτημα Ισπανού δημοσιογράφου για το αν προτιμάει Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό.

Για το παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό είπε τα εξής: "Ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται βελτιωμένος σε άμυνα και επίθεση με την έλευση του κόουτς Τζόρτζεβιτς. Έχει ενισχυθεί περισσότερο στη φετινή σεζόν. Έχει κάνει καλό ξεκίνημα και έχει αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Έχει παίκτες σε καλή κατάσταση.

Έχει παίκτες που αποδίδουν εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση. Έχουν μία πολύ καλή ομάδα με έναν σπουδαίο καθοδηγητή όπως είναι ο Διαμαντίδης. Το παιχνίδι του Καλάθη έχει ωριμάσει και είναι εξαιρετικός πλέι-μέικερ. Θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τον σταματήσουμε.

Είναι ένα σημαντικό και δύσκολο παιχνίδι για εμάς στη διοργάνωση, απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Παναθηναϊκός ίσως να μην είναι τόσο δυνατός, όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια, αλλά συνεχίζει να διαθέτει ποιότητα. Πρέπει να υπερασπιστούμε την έδρα μας, το γήπεδο μας και να πάρουμε τη νίκη".

Για το αν προτιμάει Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, κόκκινο ή πράσινο, καθώς αγωνίστηκε στο παρελθόν και στις δύο ελληνικές ομάδες, απάντησε πως: "Η αλήθεια είναι πως πέρασα πολύ καλά και στις δύο ομάδες. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήταν σημαντικοί σταθμοί της καριέρας μου, αλλά στον Ολυμπιακό ίσως επειδή ήταν και πιο πρόσφατο μάλλον το ευχαριστήθηκα περισσότερο. Στον Ολυμπιακό ευχαριστήθηκα περισσότερο το μπάσκετ. Έτσι κι αλλιώς, οι φίλοι του Παναθηναϊκού δεν με…γουστάρουνπια, οπότε διαλέγω το κόκκινο, τον Ολυμπιακό".

Ο Στράτος Περπέρογλου αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό για μία πενταετία (2007-2012), κατακτώντας δύο φορές την Euroleague (2009, 2011), ενώ στην διετία (2012-2014) του στον Ολυμπιακό αναδείχθηκε Πρωταθλητής Ευρώπης το 2013 στο Final-Four του Λονδίνου.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ