EUROLEAGUE

Περπέρογλου: "Δεν το σκέφτηκα στιγμή"

Περπέρογλου: "Δεν το σκέφτηκα στιγμή"

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε τον Στράτο Περπέρογλου, ο οποίος μίλησε για την απόφασή του να υπογράψει στους "μπλαουγκράνα". Τι ρόλο έπαιξε ο Κώστας Παπανικολάου στην απόφασή του.

Αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο Eurobasket με την Εθνική ομάδα και πήρε μερικές ανάσες, ο Στράτος Περπέρογλου "προσγειώθηκε" στη Βαρκελώνη. Για μόνιμη εγκατάσταση πλέον. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε επίσημα από την Μπαρτσελόνα, τη φανέλα της οποίας θα φορά την προσεχή αγωνιστική περίοδο.

Κι αφού άκουσε τον GM της ομάδας, Τζουάν Κρέους, να τον αποθεώνει, είπε πως " είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά και να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει τίτλους. Δεν υπήρχε η παραμικρή σκέψη για να έρθω εδώ. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα, μέσα από τη δουλειά μου στο παρκέ, να κατακτήσει τίτλους. Μίλησα με τον Κώστα (Παπανικολάου) και μου είπε τα καλύτερα για τον σύλλογο και τους ανθρώπους του. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι εξαιρετικές τόσο από την πόλη όσο και από την ομάδα".

Όσο για τη νέα πρόκληση που έχει, αυτή του ισπανικού πρωταθλήματος, διευκρίνισε πως " η Liga Endesa είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα στην Ευρώπη. Όλοι θέλουν να παίξουν σε αυτό. Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Χαίρομαι πολύ που είμαι εδώ".

Περπέρογλου: "Δεν το σκέφτηκα στιγμή"
TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ