EUROLEAGUE

Πασκουάλ: "Δεν είναι εύκολο να βγάλεις εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό"

Πασκουάλ: "Δεν είναι εύκολο να βγάλεις εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό"
INTIME SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε πως δεν είναι εύκολο να βγάλεις εκτός ρυθμού τον Ολυμπιακό, αναφέρθηκε στην νίκη της Μπαρτσεόνα και στάθηκε στην εμφάνιση του Τζόι Ντόρσεϊ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Τσάβι Πάσκουάλ.

Ο Τσάβι Πασκουάλ είπε τα εξής: "Είμαστε χαρούμενοι από τη νίκη κι από όσα αυτή σημαίνει, λόγω του ότι έχουμε το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τους φιλάθλους μας, οι οποίοι ήταν φανταστικοί και μας υποστήριζαν συνεχώς. Η ατμόσφαιρα στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» ήταν πολύ καλή, αντάξιας του επιπέδου του Top 16. Ανταποκριθήκαμε καλά παρά το νευρικό ξεκίνημα.

Χρειαστήκαμε λίγο χρόνο για να μπούμε στο πνεύμα του αγώνα, αλλά γίναμε πιο σκληροί στην άμυνα κι επιθετικά παίξαμε πολύ καλά για τρία δεκάλεπτα. Στο τέταρτο δεκάλεπτο έπεσε η απόδοσή μας, αλλά σε γενικές γραμμές είχαμε πολύ καλό παιχνίδι σε άμυνα κι επίθεση κι είμαι ευχαριστημένος. Δεν είναι εύκολο να βγάλεις εκτός αγώνα τον Ολυμπιακό. Ήμασταν μπροστά με 25 πόντους και η διαφορά αυτή ήταν σημαντική. Ο Ολυμπιακός, πάντως, επιστρέφει κι αυτό δίνει ακόμα ένα εύσημο σε εμάς".

Για τον Ντόρσεϊ και την εικόνα της ομάδας: "Η σεζόν είναι περίεργη. Είχαμε τρία άσχημα παιχνίδια και φάνηκε σαν να είχαμε μια άσχημη σεζόν. Πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε καλά και δουλεύουμε σε αυτή την κατεύθυνση. Μετά τον τραυματισμό του Λαουάλ είχαμε προβλήματα στη ρακέτα, αλλά με την απόκτηση του Ντόρσεϊ ισορροπήσαμε. Έπαιξε καλά. Έβγαλε πολλή ενέργεια, έπαιξε καλή άμυνα και βοήθησε πολύ στα ριμπάουντ. Έπαιξε πολύ καλά. Προσαρμόστηκε πολύ γρήγορα κι έπαιξε με αυτοπεποίθηση. Είμαστε χαρούμενοι για εκείνον. Πλέον, είμαστε στην τέταρτη θέση και η αναμέτρηση με την Χίμκι την επόμενη εβδομάδα θα είναι «κλειδί». Και οι δύο ομάδες έχουν τέσσερις νίκες και θα παίξουμε σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλούς παίκτες».

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ