EUROLEAGUE

Πάλι εκτός ο Ντόλμαν

Πάλι εκτός ο Ντόλμαν

Ο Τζάστιν Ντόλμαν δεν θα αγωνιστεί στο σημερινό (7/5) παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Φουενλαμπράδα, αφού υπέστη νέο τραυματισμό.

Ο Τζάστομ Ντόλμαν παραμένει στα... πιτς. Ο Αμερικανός με το διαβατήριο από το Κόσοβο τέθηκε εκτός δράσης και για το σημερινό (7/5) παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με αντίπαλο την Φουενλαμπράδα λόγω του τραυματισμού του στην γάμπα του δεξιού του ποδιού.

Ο Ντόλμαν στάθηκε για ακόμα μία φορά άτυχος. Κι αυτό χρειάστηκε να περάσουν μόλις 2 εβδομάδες από την επιστροφή του στην δράση για να τραυματιστεί εκ νέου! Ο πάουερ φόργουορντ της Μπαρτσελόνα είχε μείνει εκτός δράσης για δύο μήνες λόγω τραυματισμού στο πέλμα, όντας και αυτός "θύμα" της φετινής "κατάρας" των τραυματισμών που ακολουθεί τους Καταλανούς.

Ο Ντόλμαν έχει καταφέρει φέτος να αγωνιστεί μόλις σε 12 παιχνίδια Πρωταθλήματος, έχοντας 12.6 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22.8 λεπτά συμμετοχής, ενώ στην EuroLeague πήρε μέρος σε 15 αγώνες, έχοντας 7.8 πόντους και 3.1 ριμπάουντ μέσο όρο σε 19.5 λεπτά συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ