EUROLEAGUE

Παίζει στα "παράθυρα" ο Βεζένκοφ

Παίζει στα "παράθυρα" ο Βεζένκοφ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά τον Ρόντιονς Κούρουκς (Λετονία), η Μπαρτσελόνα άναψε το "πράσινο φως" στον Αλέξανδρο Βεζένκοφ να ενισχύσει τη Βουλγαρία στα "παράθυρα". Επέμβαση του Υπουργού Αθλητισμού της Φινλανδίας για Πέτερι Κόπονεν.

Με τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ στη σύνθεσή της θα παραταχθεί η Βουλγαρία στους δύο πρώτους αγώνες των "παραθύρων" των εθνικών ομάδων! Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Sport24 Radio 103.3 στη Βαρκελώνη, Μιχάλη Στεφάνου, η Μπαρτσελόνα έδωσε τη συγκατάθεσή της στον 22χρονο φόργουορντ να ενισχύσει την εθνική ομάδα της χώρας του στα παιχνίδια με Φινλανδία (24/11) και Ισλανδία (27/11).

Ο πρώην παίκτης του Άρη είναι επί μονίμου βάσεως εκτός της δωδεκάδας των "μπλαουγκράνα" τις τελευταίες τρεις εβδομάδες, κάτι που προφανώς έπαιξε τον ρόλο του στην απόφαση του Σίτο Αλόνσο να του επιτρέψει να αγωνιστεί με τη Βουλγαρία στα "παράθυρα". Όπως, για παράδειγμα, έκανε κι ο Παναθηναϊκός Superfoods με τον Ντίνο Μήτογλου.

Η περίπτωση του Αλέξανδρου Βεζένκοφ ενδεχομένως να μην είναι η πρώτη που θα επηρεάσει άμεσα την Μπαρτσελόνα, αφού ο ισπανικός σύλλογος έχει ένα ακόμη "αγκάθι" εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (23/11, 22:00). Αυτό του Πέτερι Κόπονεν. Ο Υπουργός Αθλητισμού της Φινλανδίας πήρε την κατάσταση στα χέρια του σε ό,τι αφορά στην απουσία βασικών παικτών της χώρας στα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων, στέλνοντας επιστολή περί της ελευθερίας του παίκτη να αγωνιστεί στους δύο πρώτους αγώνες των προκριματικών.

Ο κ. Σάμπου Τέρχο επικοινώνησε με αυτόν τον τρόπο με τον Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, πρόεδρο της Μπαρτσελόνα, ζητώντας του να επιτρέψει στον Πέτερι Κόπονεν να ενισχύσει τη Φινλανδία, κάτι που έκανε επίσης με τον πρόεδρο της Ουνικάχα Μάλαγα, Εντουάρντο Γκαρσία, για τον Σάσου Σάλιν.

Διαβάστε αναλυτικά τη λίστα με τους παίκτες της EuroLeague που θα δώσουν το "παρών" στα "παράθυρα" των εθνικών ομάδων

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ