EUROLEAGUE

Παίρνει τον Κάρι Γιόνσον η Μπαρτσελόνα

Παίρνει τον Κάρι Γιόνσον η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην απόκτηση του Κάρι Τζόνσον, ο οποίος θα ενισχύσει τις προσπάθειες της δεύτερης ομάδας της. (VIDEO).

Ο Κάρι Γιόνσον θα μετακομίσει στη Βαρκελώνη, καθώς η νέα σεζόν θα τον βρει να ενισχύει τις προσπάθειες της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα.

Ο 21χρονος Ισλανδός γκαρντ (1.90μ.) έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα - όπως έγινε γνωστό από την ιστοσελίδα "Sportando" - και όπως αναφέρεται στον Τύπο της Καταλονίας άμεσα αναμένεται και η επισημοποίηση του ντιλ.

Ο Γιόνσον, όμως, δεν θα βρίσκεται υπό τις οδηγίες του Σβέτισλαβ Πέσιτς, καθώς θα αγωνίζεται στην δεύτερη ομάδα των... μπλαουγκράνα.O 21χρονος γκαρντ πάντως θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί και με την πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα και να γίνει ο πρώτος Ισλανδός μπασκετμπολίστας που θα φορέσει την φανέλα των "μπλαουγκράνα". Για να συμβεί όμως αυτό, πρέπει πρώτα να δείξει πως αξίζει να πάρει... προαγωγή.

Ο Γιόνσον την σεζόν 2017-18 είχε μέσο όρο 19,9 πόντους, 4,9 ασίστ και 4,6 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα της χώρας του με την Haukum.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ