EUROLEAGUE

Οριόλα: "Σαν να είχαμε αποσυρθεί από την δράση"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πιερ Οριόλα μίλησε για την πρώτη εβδομάδα προπονήσεων μετά την καραντίνα, συγκρίνοντας τον εαυτό του με... παλαίμαχο.

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα, όπως και των άλλων έντεκα ομάδων που θα κλείσουν τη σεζόν εντός γηπέδου, επέστρεψαν στις προπονήσεις αυτή την εβδομάδα. Μία πολύ... ιδιαίτερη εβδομάδα, αν σκεφτεί κανείς πως μπορεί μεν να ξαναβρίσκονται όλοι μαζί στο παρκέ, πλην όμως προσέχουν πολύ και αποφεύγουν τις επαφές.

Όπως και να έχει, η παρουσία και μόνο στο προπονητικό κέντρο των μπλαουγκράνα, άλλαξε την ψυχολογία όλων. Ο Πιερ Οριόλα μίλησε για την αίσθηση της επιστροφής στο γήπεδο και την αθλητική καθημερινότητα, εξηγώντας πως ένιωθε σαν παλαίμαχος, ο οποίος αποφάσισε να γυρίσει στην δράση.

" Η αίσθηση που έχουμε είναι σαν να είχαμε αποσυρθεί και να γυρίζουμε στα γήπεδα. Ήταν δύσκολο για μένα να κάνω κάποιες ασκήσεις στην αρχή, ακόμη και το να σουτάρω. Σε σωματικό επίπεδο βλέπεις τη διαφορά λόγω των δύο μηνών αποχής. Ακολουθήσαμε όλοι στο σπίτι το πρόγραμμα της ομάδας, αλλά αυτό είναι πολύ διαφορετικό από εκείνο που κάνουμε στην πραγματικότητα. Σιγά σιγά θα επιστρέψουμε όλοι" ανέφερε χαρακτηριστικά ο ψηλός της Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ