EUROLEAGUE

Οι ενστάσεις του Πέσιτς στην περίπτωση που η σεζόν συνεχιστεί

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ιδιαίτερα προβληματισμένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Σβέτισλαβ Πέσιτς, καθώς θεωρεί ότι οι ομάδες δεν θα είναι ανταγωνιστικές σε ενδεχόμενη συνέχεια της σεζόν.

Τους έντονους προβληματισμούς του στην περίπτωση που η Euroleague πάρει την απόφαση να συνεχιστεί η φετινή σεζόν παρουσιάστηκε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς. Ο πολύπειρος προπονητής της Μπαρτσελόνα είναι σχεδόν σίγουρος πως αρκετές ομάδες δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να εμφανιστούν ανταγωνιστικές, ωστόσο ο ίδιος από την πλευρά του τόνισε προ ημερών μιλώντας στους οπαδούς των Καταλανών, πως είναι θετικός σε μια πιθανή ολοκλήρωση της σεζόν.

« Η ACB έχει αποφασίσει να συγκεντρωθούν 12 ομάδες σε μία πόλη και να δώσουν τους αγώνες με τους οποίους θα τελειώσει η σεζόν. Και η Euroleague όμως έχει αποφασίσει να μαζευτούν όλες οι ομάδες σε μία πόλη ώστε να γίνουν οι 6 αγώνες της κανονικής περιόδου και στη συνέχεια ένα final 8» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Πέσιτς, μιλώντας στο nova.rs, ενώ πρόσθεσε: « Με δεδομένο ότι έχουμε να αγωνιστούμε από τις αρχές Μαρτίου είναι βέβαιο πως ορισμένες ομάδες σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να παρουσιαστούν έτοιμες».

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ