EUROLEAGUE

Ο Πέσιτς αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα

Ο Πέσιτς αναλαμβάνει την Μπαρτσελόνα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά από δεκατέσσερα (14) χρόνια, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα ξανακαθίσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ως ο διάδοχος του Σίτο Αλόνσο. Μέχρι το καλοκαίρι το deal των δύο πλευρών.

Σε μία γνώριμη (αλλά όχι... πρόσφατη) λύση στράφηκε η διοίκηση της Μπαρτσελόνα για τη διαδοχή του Σίτο Αλόνσο. Σύμφωνα με τη " Mundo Deportivo " ο Σβέτισλαβ Πέσιτς ήρθε σε συμφωνία με την ισπανική ομάδα για να επιστρέψει στον πάγκο της μετά από δεκατέσσερα (14) χρόνια και να την καθοδηγήσει σε EuroLeague, Liga Endesa και Copa del Rey μέχρι το φινάλε της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια, με τον 68χρονο τεχνικό να επιστρέφει στους πάγκους μετά από ενάμιση χρόνο απραξίας. Ο άνθρωπος που οδήγησε την Μπαρτσελόνα στο Triple Crown το 2003, απείχε από την δράση μετά το καλοκαίρι του 2016 (σ.σ.: τελευταία του δουλειά ήταν στον πάγκο της Μπάγερν Μονάχου). Αρχικά για λόγους υγείας, κι εν συνεχεία επειδή δεν "έπιασε" κάποια από τις συζητήσεις που έκανε με ευρωπαϊκούς συλλόγους, όπως ο Ερυθρός Αστέρας ο οποίος του χτύπησε την πόρτα πριν από μερικούς μήνες.

Το δημοσίευμα της "Mundo Deportivo" πηγαίνει μάλιστα ένα βήμα παρακάτω, εξηγώντας πως ο Σβέτισλαβ Πέσιτς θα βρίσκεται στη Βαρκελώνη άμεσα προκειμένου να καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπιλμπάο την Κυριακή (11/2). Θυμίζουμε ότι στην αναμέτρηση με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα επιτελέσει ο Άφρεντ Γιούλμπε.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ