EUROLEAGUE

Ο Πασκουάλ για τον Ντόρσεϊ

Ο Πασκουάλ για τον Ντόρσεϊ

Η Μπαρτσελόνα έχει μπροστά της τον προημιτελικό του Copa del Rey κόντρα στην Μπιλμπάο ενώ ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στον Τζόι Ντόρσεϊ και το ενδεχόμενο επιστροφής του Αμερικανού σέντερ στους "μπλαουγκράνα".

Ο Τζόι Ντόρσεϊ καταλήγει στην Μπαρτσελόνα καθώς οι "μπλαουγράνα" ήταν η ομάδα που κάλυψε το ποσό που ζητούσε η Γαλατάσαραϊ για να τον αφήσει ελεύθερο, ενισχύοντας έτσι τη γραμμή ψηλών της μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Σέιν Λαουάλ.

Θυμίζουμε πως ο 30χρονος σέντερ τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Ζάλγκιρις στο Palau Blaugrana και τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη ρήξη μηνίσκου στο γόνατο του δεξιού ποδιού του.

Οι Καταλανοί, λοιπόν, έχουν μπροστά τους τον αυριανό (18/2, 20:00) προημιτελικό του Copa del Rey κόντρα στην Μπιλμπάο και ο Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο επιστροφής του Τζόι Ντόρσεϊ στη Βαρκελώνη.

"Ο Τζόι Ντόρσεϊ είναι ένας παίκτης τον οποίο γνωρίζουμε καλά. Έχει πολλές προτάσεις και θα είναι δύσκολο να τον υπογράψουμε όμως η επιστροφή του θα ήταν μια καλή είδηση..." αρκέστηκε να σχολιάσει ο Καταλανός κόουτς, ο οποίος προσπαθεί να κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους ενόψει του σπουδαίου ματς με τους Βάσκους του Γιώργου Μπόγρη με φόντο την πρόκριση στα ημιτελικά του Copa del Rey.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ