EUROLEAGUE

Ο Παναθηναϊκός πρόλαβε (οριακά) την Μπαρτσελόνα για τον Σίνγκλετον το 2016

Ο Παναθηναϊκός πρόλαβε (οριακά) την Μπαρτσελόνα για τον Σίνγκλετον το 2016

Ο Κρις Σίνγλετον παρουσιάστηκε στους φίλους της Μπαρτσελόνα μέσω μίνι συνέντευξης, εξηγώντας πως το φλερτ με τους "μπλαουγκράνα" ξεκίνησε πριν από δύο χρόνια.

Το ντεμπούτο του Κρις Σίνγκλετον με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα δεν ήταν αυτό που προσδοκούσε ο ίδιος, δεδομένου ότι αποβλήθηκε από το παιχνίδι με την Μπανταλόνα με δύο αντιαθλητικά φάουλ . Η πρώτη γεύση μπορεί να ήταν λίγο... ξινή, αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός πως οι "μπλαουγκράνα" διαθέτουν πλέον έναν από τους καλύτερους ψηλούς της EuroLeague.

Η Barcelona TV παρουσίασε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, με τον άλλοτε παίκτη του Παναθηναϊκού να μιλάει για τα παιδικά του χρόνια και την απόφαση να προτιμήσει το μπάσκετ από το μπέιζμπολ, αλλά και για το προ διετίας ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για εκείνον.

" Πριν υπογράψω με τον Παναθηναϊκό, ήξερα ότι ενδιαφερόταν η Μπαρτσελόνα. Οι περιστάσεις δεν ήταν τόσο σταθερές, πριν αναλάβει την ομάδα ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Τη μέρα που υπέγραψα στον Παναθηναϊκό, συμφώνησε η Μπαρτσελόνα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, κάτι που δεν ήξερα εκείνη την εποχή", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Κρις Σίνγκλετον για να προσθέσει πως " υπήρξε μια μεγάλη ιστορία, για το αν θα έρθω εδώ ή όχι. Αυτό το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα έμεινε δίπλα μου σε όλη τη διαδικασία. Ένιωσα πως με ήθελαν εδώ. Γι' αυτό και αποφάσισα να παίξω για την Μπαρτσελόνα".

Στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" δεν θα νιώθει πάντως άγνωστος μεταξύ αγνώστων, αφού στο παρελθόν έχει βρεθεί στα ίδια αποδυτήρια τόσο με τον Κέβιν Σεραφέν (Washington Wizards) όσο και με τον Βίκτορ Κλαβέρ (Λοκομοτίβ Κουμπάν).

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ