EUROLEAGUE

Ο Ντιλέινι έδειξε την αθέατη πλευρά των αθλητών

EUROLEAGUE /  ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Λίγο πριν φύγει το 2019, ο Μάλκολμ Ντιλέινι θυμήθηκε πώς ήταν πριν από δέκα χρόνια. Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα έδειξε την αθέατη πλευρά της ζωής των αθλητών, πριν έρθουν η δόξα, τα εκατομμύρια και τα μεγάλα συμβόλαια.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι είναι από τους πιο... δραστήριους παίκτες της EuroLeague στα social media. Μαζί με τον Μάικ Τζέιμς και τον Ταϊρίς Ράις είναι αυτοί που χρησιμοποιούν περισσότερο από κάθε άλλον το Twitter, εκφράζοντας συχνά πυκνά τις απόψεις και τις σκέψεις τους. Δίχως να τους απασχολεί τι μπορεί να σχολιάσουν οι ακόλουθοί τους.

Μερικές ώρες πριν μας αποχαιρετήσει το 2019, ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του προκειμένου να δείξει την αθέατη πλευρά της ζωής των αθλητών. Αυτή που προηγείται της δόξας, των εκατομμυρίων και των μεγάλων συμβολαίων. Αυτή που αφορά στα πρώτα χρόνια της καριέρας τους, τότε που παλεύουν για να βγουν από την αφάνεια και να πετύχουν τα όνειρά τους.

" Πριν από δέκα χρόνια είχα 0$ στον τραπεζικό λογαριασμό μου. Ένα χρόνο μετά, το 2011, δήλωσα συμμετοχή στο draft. Οι φίλοι μου ήρθαν για να με δουν να προπονούμαι στην Ατλάντα, πήγαμε στο Onyx (κλαμπ της Ατλάντα). Για να μπεις μέσα χρειαζόταν να δώσεις 30$ και πλήρωσα για μένα και τον αδελφό μου, το ποτό μου κόστιζε 20$ και μου έμειναν άλλα τόσα. Ποτέ δεν ένιωσα τόσο πολύ να μην έχω λεφτά στη ζωή μου. Μετά από αυτό, έδωσα στον εαυτό μου τέσσερα χρόνια για να βγάλω ένα εκατομμύριο. Το ηθικό δίδαγμα της ιστορίας: μπορείς να βρεις κίνητρο πάντα από το κάθε τι. Βάλε έναν στόχο και πέτυχέ τον. Το 2030 θέλω να δω περισσότερες ιστορίες επιτυχίας από τους ανθρώπους μου" έγραψε χαρακτηριστικά ο Μάλκολμ Ντιλέινι.

Μόλις αποφοίτησε από το Virginia Tech, ο 30χρονος γκαρντ χρειάστηκε να ταξιδέψει στην Ευρώπη για να υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του. Έπαιξε στη Σαλόν (2011-'12), στην Μπουντιβέλνικ (2012-'13), την Μπάγερν Μονάχου (2013-'14) και τη Λοκομοτίβ Κουμπάν (2014-'16), πριν κάνει πράξη το όνειρό του και υπογράψει για δύο χρόνια στους Ατλάντα Χοκς. Δεν στέριωσε όμως στο ΝΒΑ, αφού χρειάστηκε το 2018 να μετακομίσει στην Κίνα, πριν επιστρέψει τους τελευταίους μήνες στην Ευρώπη για να παίξει με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ