EUROLEAGUE

Ο Αλόνσο "έβγαλε το καπέλο" στον Πασκουάλ

Ο Αλόνσο "έβγαλε το καπέλο" στον Πασκουάλ
FCB BARCELONA / TWITTER

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τον Παναθηναϊκό Superfoods (13/10, 22:00) στην πρεμιέρα της EuroLeague, κι ο Σίτο Αλόνσο μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τσάβι Πασκουάλ.

Η φετινή πρεμιέρα της EuroLeague θα βρει τον Παναθηναϊκό Superfoods να ξεκινά την προσπάθειά του από την έδρα της Μπαρτσελόνα. Οι "πράσινοι" δοκιμάζονται στο -αφιλόξενο εδώ και τέσσερα χρόνια- "Παλάου Μπλαουγκράνα" από την ομάδα του Σίτο Αλόνσο, η οποία έκανε ολοκληρωτικό rebuilding το καλοκαίρι, θέλοντας να διαφοροποιήσει σε μεγάλο βαθμό τη φιλοσοφία της σε σχέση με την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Το πρώτο μεγάλο τεστ των "μπλαουγκράνα" θα είναι απαιτητικό, αφού το "τριφύλλι" δείχνει ικανό να κάνει το "διπλό". Στις δηλώσεις που έκανε την Πέμπτη (12/10) ο Σίτο Αλόνσο δεν είχε παρά καλά λόγια να πει τόσο για τον Παναθηναϊκό Superfoods όσο και για τον Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος επιστρέφει στο γήπεδο όπου εργάστηκε για μία οκταετία -πριν συμφωνήσει με τους "πράσινους".

" Ξέρω τον Τσάβι (Πασκουάλ) από τις εποχές που ήταν προπονητής στις πιο χαμηλές κατηγορίες. Έχει κάνει μια εντυπωσιακή καριέρα, ανεξαρτήτως ομάδας, κατηγορίας ή πρωταθλήματος. Βασίζει την καριέρα του στη δουλειά, τη σοβαρότητα και την πειθαρχία. Αυτό έδειξε στην Μπαρτσελόνα", δήλωσε αρχικά ο προπονητής της Μπαρτσελόνα για να εξηγήσει εν συνεχεία πως " παρότι γνωριζόμαστε καλά μεταξύ μας, πάντα υπάρχει χώρος για κάποιες εκπλήξεις και θυμάμαι ό,τι πολλές φορές ετοίμαζε κάποιες".

Όσο για το πως περιμένει την αναμέτρηση και τον Παναθηναϊκό Superfoods; " Είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με έμπειρους παίκτες, αλλά ξεκινάμε τη σεζόν στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" και θέλουμε τη νίκη", κατέληξε.

Θυμίζουμε ότι στις δύο περσινές μονομαχίες τους (με τον Σίτο Αλόνσο στον πάγκο της Μπασκόνια), ο Τσάβι Πασκουάλ είχε βρεθεί νικητής τόσο στο ΟΑΚΑ όσο και στη Fernando Buesa Arena.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ