EUROLEAGUE

Ο Αλόνσο "έκοψε" τον Βεζένκοφ εν όψει Ολυμπιακού

Ο Αλόνσο "έκοψε" τον Βεζένκοφ εν όψει Ολυμπιακού
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με τον Ολυμπιακό, έγινε γνωστό πως ο Σίτο Αλόνσο άφησε εκτός δωδεκάδας τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ. Μέσα τόσο ο Βίκτορ Κλαβέρ όσο και ο Ρακίμ Σάντερς.

Η πρώτη φετινή παρουσία των Βίκτορ Κλαβέρ και Ρακίμ Σάντερς στη δωδεκάδα της Μπαρτσελόνα επιβεβαιώθηκε λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (3/11, 22:00). Ο Σίτο Αλόνσο συμπεριέλαβε τους δύο φόργουορντ στην αποστολή για τη μονομαχία με τους "ερυθρολεύκους", εκεί όπου οι "μπλαουγκράνα" θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη μετά από πέντε διαδοχικές ήττες σε EuroLeague και Liga Endesa.

Για να μπουν αυτοί στη δωδεκάδα βέβαια, χρειάστηκε δύο άλλοι παίκτες να μείνουν εκτός αυτής. Κι αν η απουσία του Μαρκ Γκαρσία είναι απολύτως αναμενόμενη και φυσιολογική, αυτή του Αλέξανδρου Βεζένκοφ προκάλεσε απορίες. Η " Mundo Deportivo " ενημέρωσε πως ο 22χρονος φόργουορντ είναι αυτός που "κόπηκε" από τον νεαρό τεχνικό, για να δει την αναμέτρηση με πολιτικά από την άκρη του πάγκου, κι όχι με αθλητική περιβολή. Κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά φέτος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ