EUROLEAGUE

Ντε Λα Φουέντε: "Σύντομα θα πάρουμε γκαρντ"

Ντε Λα Φουέντε: "Σύντομα θα πάρουμε γκαρντ"

Ο Γενικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε, τόνισε πως σύντομα η Μπαρτσελόνα θα αποκτήσει επιπλέον γκαρντ για να ενισχύσει το ρόστερ της, το οποίο έχει λαβωθεί από τραυματισμούς.

Η Μπαρτσελόνα φέτος είναι η πιο άτυχη ομάδα της EuroLeague, έχοντας ταλαιπωρηθεί με αρκετούς τραυματισμούς. Συγκεκριμένα, τις τελευταίες εβδομάδες έχουν τεθεί νοκ-άουτ οι Χουάν Κάρλος Ναβάρο, Σέιν Λαουάλ, Τζάστιν Ντόλμαν, Βίκτορ Κλαβέρ και Πάου Ρίμπας, με τον τελευταίο να χάνει το υπόλοιπο της σεζόν.

Το ροτέισον της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει μικρύνει, με τους Καταλανούς να υπογράφουν πρόσφατα τον Αμερικανό φόργουορντ, Τζόναθαν Χολμς και πλέον ψάχνουν έναν έξτρα γκαρντ ώστε να ενισχύσει το ρόστερ τους.

Ο Γενικός Διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ροντρίγκο Ντε Λα Φουέντε, σε πρόσφατες δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της Καταλωνίας, παραδέχτηκε πως η ομάδα του σύντομα θα αποκτήσει έναν παίκτη στα γκαρντ για να ενισχύσει το ρόστερ της, λέγοντας τα εξής: "Είμαστε σε διαδικασία να ενισχύσουμε την περιφερειακή μας γραμμή στο ρόστερ μας και σύντομα θα πραγματοποιήσουμε μεταγραφική κίνηση. Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις, έχοντας αρκετές επιλογές. Σύντομα όμως θα πάρουμε την τελική μας απόφαση για τον ερχομό ενός νέου γκαρντ στο ρόστερ μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ