EUROLEAGUE

Νίκη με buzzer beater για την Μπαρτσελόνα

Νίκη με buzzer beater για την Μπαρτσελόνα
FCB BARCELONA

Η Μούρθια έδειξε εξαιρετικά στοιχεία, αλλά η Μπαρτσελόνα ήταν αυτή που πήρε τη φιλική νίκη στο μεταξύ τους παιχνίδι (72-70), χάρη στο buzzer beater τρίποντο του Φιλ Πρέσεϊ από το κέντρο του γηπέδου! (VIDEO)

Χάρη σε καλάθι του Φιλ Πρέσεϊ στην εκπνοή, η Μπαρτσελόνα πήρε τη φιλική νίκη απέναντι στη Μούρθια (72-70) λίγες ημέρες πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της. Οι "μπλαουγκράνα" θα προτιμούσαν βέβαια να βρίσκονται στη Κανάρια Νησιά αυτές τις ημέρες, για το Super Copa, αλλά συμβιβάστηκαν με ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι, στο οποίο βέβαια η είδηση δεν προέκυψε από το buzzer beater του νεοαποκτηθέντα πλεϊμέικερ, αλλά από την επανεμφάνιση του Πάου Ρίμπας.

Περίπου έντεκα μήνες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο Βελιγράδι (σε αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα), ο 30χρονος γκαρντ/φόργουορντ επέστρεψε στην δράση για να καταγράψει τα πρώτα λεπτά παρουσίας του στο παρκέ, εξηγώντας μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης πως " μετά από πολλές ώρες δουλειάς και εκγύμνασης, χρειαζόμουν αυτόν τον χρόνο στο γήπεδο. Ένιωθα πολύ καλά μπορώ να πω".

Πρόσθεσε μάλιστα πως " η αποθεραπεία ήταν πολύ δύσκολη, αλλά αυτός είναι ο αθλητισμός. Τώρα είμαι απλά χαρούμενος που μπορώ να παίζω και ελπίζω η νέα χρονιά να είναι καλύτερη τόσο για μένα όσο και για την ομάδα μου".

Τα δεκάλεπτα: 19-14, 31-32, 47-51, 72-70.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ