EUROLEAGUE

Νέο τριετές συμβόλαιο στην Μπαρτσελόνα για Ρίμπας

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) ÑÉÌÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ËÏÔÆÅÓÊÉ(Á) ÑÉÌÐÁÓ(Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από αρκετές ημέρες διαπραγματεύσεων, η Μπαρτσελόνα φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον Πάου Ρίμπας για νέο τριετές συμβόλαιο. Τις επόμενες η ανακοίνωση.

Μετά το κύμα φυγής των τελευταίων τριών εβδομάδων, η Μπαρτσελόνα αρχίζει να κινείται για παίκτες που την ενδιαφέρουν. Μετά τον Άντε Τόμιτς , ήταν η σειρά του Πάου Ρίμπας να συμφωνήσει με τους "μπλαουγκράνα" για νέο συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα τον διατηρήσει στη Βαρκελώνη μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

Σύμφωνα με τη Sport , οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια για τριετή επέκταση της συνεργασίας τους, με τον Σβέτισλαβ Πέσιτς να διατηρεί στο ρόστερ έναν από τους πλέον έμπειρους παίκτες της ομάδας του. Μπορεί στην τριετία που προηγήθηκε, ο 31χρονος γκαρντ να στάθηκε άτυχος (λόγω της ρήξης αχιλλείου που υπέστη πρόπερσι), στη διάρκεια της σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από ένα μήνα όμως αποδείχθηκε πολύτιμος.

Στην EuroLeague είχε 6.7 πόντους (με 47.8% στο τρίποντο), 1.6 ριμπάουντ και 3 ασίστ κατά μέσο όρο, ενώ στη Liga Endesa είχε 7.4 πόντους (με 43% στα τρίποντα), 1.9 ριμπάουντ και 2.4 ασίστ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ