EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ο Ντόρσεϊ ξέρει γιατί έφυγε"

Μπαρτζώκας: "Ο Ντόρσεϊ ξέρει γιατί έφυγε"

Ο Τζόι Ντόρσεϊ αποδεσμεύτηκε από την Μπαρτσελόνα για πειθαρχικούς λόγους, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να επισημαίνει πως ο 33χρονος σέντερ "φεύγει στα μισά της σεζόν, όπου κι αν πηγαίνει".

Η κίνηση του Τζόι Ντόρσεϊ να κατηγορήσει το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα για τη διαχείριση του τραυματισμού του ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους "μπλαουγκράνα". Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε κρούσει το "καμπανάκι" για την απόδοση του 33χρονου σέντερ με δηλώσεις του, παραμονή του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, για να έρθει η επίσημη ενημέρωση της Μπαρτσελόνα πως ο παίκτης αποτελεί παρελθόν για πειθαρχικούς λόγους.

Η σχέση του παίκτη με την ομάδα πέρασε από σαράντα κύματα, κι όσο κι αν εκείνος έδειξε διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά για να βοηθήσει, το post που έκανε στο Instagram προ μερικών ημερών ήταν αυτό που "υπέγραψε" επί της ουσίας την άμεση απομάκρυνσή του από τους "μπλαουγκράνα".

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση της ισπανικής ομάδας , ζητήθηκε η άποψη του Γιώργου Μπαρτζώκα για το θέμα: " Η άποψή μου δεν έχει σημασία, αφού πρόκειται για απόφαση του συλλόγου. Δεν θα κάνω κάποιο σχόλιο. Ο παίκτης ξέρει τι έγινε. Δεν υπάρχει λόγος να πω εγώ κάτι γι αυτό, από τη στιγμή που ο σύλλογος αποφάσισε να αποδεσμεύσει τον παίκτη".

Βέβαια, δεν έμεινε εκεί αφού θέλησε να θυμίσει σε όλους κάτι πολύ σημαντικό: " Η ιστορία του Τζόι (Ντόρσεϊ) με τις ομάδες στις οποίες έχει αγωνιστεί είναι γνωστή. Όπου έχει πάει, έχει φύγει στη μέση της σεζόν, είτε κατόπιν δικής του απόφασής είτε γιατί τον έδιωξαν οι ομάδες. Πριν την Μπαρτσελόνα είχαν προηγηθεί η Μπασκόνια, ο Ολυμπιακός και η Γαλατάσαραϊ".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ