EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Κάποιοι παίκτες μου είναι εύθραυστοι ψυχολογικά"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε πως δεν πιστεύει πως υπάρχουν κακοί άνθρωποι στην Μπαρτσελόνα και σχολίασε πως κάποιοι παίκτες του είναι λίγο εύθραυστοι ψυχολογικά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας απάντησε σε ερώτημα για το αν υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα και σχολίασε πως κάποιοι παίκτες του είναι λίγο εύθραστοι ψυχολογικά. Παράλληλα αναφέρθηκε και στην σκληρή κριτική που δέχεται από τον φίλαθλο κόσμο της ισπανικής ομάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σχολίασε πως: "Ειλικρινά δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Στον αθλητισμό υπάρχουν πολλές φήμες. Σέβομαι όλες τις απόψεις, αλλά εγώ δουλεύω με τους παίκτες μου με όλη μου τη διάθεση και προσπαθώ να τους βοηθήσω να γίνουν καλύτεροι. Δεν πιστεύω πως έχουμε κακούς ανθρώπους στην ομάδα μας. Ειλικρινά, βλέπω παίκτες που είναι εξαιρετικοί επαγγελματίες και άνθρωποι, κανένας δεν έχει πει κάτι κακό γι’ αυτούς στην καριέρα τους.

Νομίζω πως προσπαθούν να δώσουν το μέγιστο, αλλά κάποιες φορές δεν τα καταφέρνουν. Είναι λίγο εύθραυστοι ψυχολογικά, τίποτα δεν είναι εύκολο σε μια ομάδα σαν την Μπαρτσελόνα, αλλά για να αντεπεξέλθεις πρέπει να μάθεις να ξεπερνάς αυτές τις καταστάσεις. Κάποιοι φίλαθλοι μάς στηρίζουν πολύ, άλλοι ασκούν σκληρή κριτική και ίσως να το έκανα κι εγώ στη θέση τους. Όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώμη τους, αλλά η ομάδα πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει τέτοιες καταστάσεις".

Για το παιχνίδι με την Ούνικς, ανέφερε: "Μπορεί να μοιάζει με ματς άνευ σημασίας για τις δύο ομάδες, αλλά για μας είναι πολύ σημαντικό, θέλουμε να ανακτήσουμε την αυτοπεποίθησή μας και την εμπιστοσύνη του κόσμου. Η Ούνκς έχει πολύ ταλέντο, τον καλύτερο σκόρερ στην Euroleague (σ.σ. Λάνγκφορντ) και δεν υπάρχει εύκολο ματς στην ευρωπαϊκή διοργάνωση".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ