EUROLEAGUE

Μπαρτζώκας: "Από εμάς εξαρτάται πώς θα πάμε στα playoffs"

Μπαρτζώκας: "Από εμάς εξαρτάται πώς θα πάμε στα playoffs"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε ενόψει των αγώνων με την Βαλένθια για τα playoffs του Ισπανικού Πρωταθλήματος ότι το αποτέλεσμα της σειράς εξαρτάται από τη Μπαρτσελόνα.

Το τέλος της κανονικής περιόδου βρήκε τη Μπαρτσελόνα στην 6η θέση της Ισπανικής Λίγκας με ρεκόρ 22-10 . Αποτέλεσμα αυτής της πορείας είναι οι Καταλανοί να είναι πλέον αναγκασμένοι να αγωνιστούν με μειονέκτημα έδρας στον πρώτο γύρο των playoffs κόντρα στην (3η στην κανονική περίοδο) Βαλένθια.

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα", Γιώργος Μπαρτζώκας, πάντως, θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι μπορεί η Βαλένθια να έχει το πλεονέκτημα έδρας, ωστόσο η έκβαση της σειράς εξαρτάται από το πώς θα παίξει η δική του ομάδα: " Στα playoffs είναι σημαντικό ποιος θα βρεθεί απέναντί σου, ωστόσο πιστεύω ότι το αποτέλεσμα της σειράς εξαρτάται από εμάς" δήλωσε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός λίγο μετά το τέλος της τελευταίας αγωνιστικής της ACB και τη νίκη επί της Ομπραντόιρο με 76-71, για να συμπληρώσει πως " θα παλέψουμε σε αυτά τα playoffs. Είμαστε η Μπαρτσελόνα".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ