EUROLEAGUE

Mπαρτσελόνα: Χωρίς Σεραφέν στην Πόλη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / BARCELONA - PANATHINAIKOS / ÓÅÑÁÖÉÍ / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τον Κέβιν Σεραφέν στην δωδεκάδα της θα αντιμετωπίσει η Μπαρτσελόνα την Αναντολού Εφές στα πρώτα δύο παιχνίδια (17-19/4) της προημιτελικής σειράς της EuroLeague.

Η Μπαρτσελόνα κινείται στους ρυθμούς της προημιτελικής σειράς της EuroLeague με την Αναντολού Εφές και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στους αγώνες στην Κωνσταντινούπολη (17-19/4) δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Κέβιν Σεραφέν.

Ο 29χρονος Γάλλος σέντερ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στα γόνατα, οι οποίες δεν θα του επιτρέψουν να δώσει το "παρών" στους πρώτους δύο αγώνες της προημιτελικής σειράς με την Αναντολού Εφές. Το όνομα Κέβιν Σεραφέν εδώ κι ένα μήνα είναι σημειωμένο στο απουσιολόγιο του Σβέτισλαβ Πέσιτς, αλλά υπήρχαν κάποιες ελπίδες για να προλάβει τα ματς στην Κωνσταντινούπολη, οι οποίες, όμως, εξανεμίστηκαν.

"Δεν θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στα πρώτα δύο ματς", δήλωσε ο Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφερόμενος στην κατάσταση του Γάλλου σέντερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ