EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Τόμιτς και Αμπρίνες κάνουν πλάκα στο Twitter για το "ψαλίδι"

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Άντε Τόμιτς ανέβασε μια φωτογραφία στο Twitter και έδωσε το έναυσμα για πλάκα με τον Άλεξ Αμπρίνες, με τους δύο παίκτες της Μπαρτσελόνα να κάνουν πλάκα για το "ψαλίδι" που επιβλήθηκε στον μισθό τους.

Για αρκετές ημέρες, το "ψαλίδι" που ζητούσε η Μπαρτσελόνα για τους μισθούς των παικτών αποτέλεσε το πρώτο -αθλητικό- θέμα στην Ισπανία. Εν τέλει, κι αφού η κατάσταση είχε φτάσει στα άκρα, βρέθηκε λύση με τους παίκτες να υπογράφουν το έγγραφο.

Περίπου μια βδομάδα μετά τη λήξη του... συναγερμού, ο Άντε Τόμιτς και ο Άλεξ Αμπρίνες έκαναν πλάκα για το συγκεκριμένο θέμα στο Twitter. Αφορμή αποτέλεσε μία φωτογραφία που ανέβασε ο πρώτος, όπου έκοβε ξύλα στην αυλή του σπιτιού του.

" Χθες βρήκα μερικά κομμάτια ξύλο και τα έφτιαξα ώστε να έχει μια βάση για τον καμβά της η Μπέλα (η μεγάλη κόρη του)" έγραψε ως λεζάντα για να συνοδεύσει το τιτίβισμά του ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα, με τον Άλεξ Αμπρίνες να σχολιάζει πως " άκουσέ με, Άντε, θέλω μία κούνια, ένα κρεβάτι και ένα παιδικό καροτσάκι. Σε ευχαριστώ".

Η απάντηση; " Θα σου δώσω έκπτωση 70% για αυτό, αναλογιζόμενος την περίσταση. Μπορείς να τα έχεις όλα, σε μωβ χρώμα, για 999 ευρώ" τιτίβισε ο Άντε Τόμιτς, που... μπήκε στον χώρο των social media πριν από μερικές ημέρες.

Μπαρτσελόνα: Τόμιτς και Αμπρίνες κάνουν πλάκα στο Twitter για το "ψαλίδι"

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ