EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Το κενό στο "5" θα αργήσει να καλυφθεί

EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το κενό στη θέση του σέντερ παραμένει για την Μπαρτσελόνα, η οποία όμως δεν πρόκειται να βιαστεί για να υπογράψει παίκτη. Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, o Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο.

Η Μπαρτσελόνα έχει κερδίσει τα τρία φιλικά που έχει δώσει μέχρι στιγμής, με τον Νικ Καλάθη να έχει κάνει βήματα προόδου στο κομμάτι του εγκλιματισμού στο νέο περιβάλλον. Ο 31χρονος γκαρντ αποτελεί τη μοναδική μεταγραφή των μπλαουγκράνα, οι οποίοι εξακολουθούν να αναζητούν στην αγορά τον σέντερ που θα πλαισιώσει τον Μπράντον Ντέιβις.

Η Mundo Deportivo επανέρχεται στο συγκεκριμένο θέμα, τονίζοντας πως παρά το εμφανές κενό που υπάρχει στο "5" δεν αλλάζει ο προγραμματισμός του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Τι σημαίνει αυτό; Θα περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για τον ψηλό, που θα κληθεί να κάνει ένα μεγάλο μέρος της δουλειάς στο rotation. Δεδομένου ότι το ΝΒΑ βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη κι η free agency θα ανοίξει τον Οκτώβριο, οι μπλαουγκράνα είναι αποφασισμένοι να κάνουν όση υπομονή χρειαστεί έως ότου υπογράψουν αυτό που θέλουν.

Ακόμη κι αν αυτό συνεπάγεται να ξεκινήσουν τη σεζόν ως έχουν, με τον Πιέρ Οριόλα να παίζει κατά βάση στο "5" για να δίνει ανάσες στον Μπράντον Ντέιβις. Παρεμπιπτόντως, ο Άρτεμ Πούστοβι, παρότι έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια, δεν φαίνεται πως έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ