EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: "Τελειωμένος" ο Πάνγκος

EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η Μπαρτσελόνα δεδομένα θα αποκτήσει πόιντ γκαρντ το καλοκαίρι, αφού δεν υπάρχει ουδεμία διάθεση ανανέωσης του συμβολαίου του Κέβιν Πάνγκος.

Ο Κέβιν Πάνγκος επέστρεψε στις προπονήσεις μετά από σχεδόν επτά μήνες, δείχνει σε θέση να βοηθήσει την Μπαρτσελόνα στο φινάλε της σεζόν σε Liga Endesa και EuroLeague (αν αποφασιστεί κάτι τέτοιο), αυτό όμως δεν σημαίνει πως θα μείνει για πολύ ακόμη στην ισπανική ομάδα.

Παρότι χάθηκε ο lΜάλκολμ Ντιλέινι πριν από μερικές ημέρες, οι μπλαουγκράνα δεν δείχνουν διάθεση να κρατήσουν τον βραχύσωμο πόιντ γκαρντ για ακόμη ένα χρόνο στη Βαρκελώνη, δεδομένου ότι γνωρίζει καλά πρόσωπα και πράγματα, όπως επίσης ότι δεν κοστίζει πολλά. Για την ακρίβεια, η Sport εξηγεί πως ο παίκτης είναι "τελειωμένος" και θα καταγράψει τις τελευταίες εμφανίσεις του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, εφόσον οι ομάδες επιστρέψουν στα παρκέ για φέτος. Αντίθετα, ο Τομά Ερτέλ θα συνεχίσει, περιμένοντας να μάθει ποιος θα βρίσκεται στο πλευρό του στη θέση του πόιντ γκαρντ την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ( ο Νικ Καλάθης έχει αναφερθεί ως υποψήφιος).

Ήδη η Βαλένθια έχει καταγραφεί ως ενδιαφερόμενη για εκείνον, δεδομένου μάλιστα ότι το κασέ του έχει πέσει σημαντικά από την στιγμή που τη φετινή σεζόν έμεινε στα "πιτς" λόγω τραυματισμού στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού. Πέρσι, με τη φανέλα των μπλαουγκράνα είχε 7 πόντους και 3.2 ασίστ ανά 20'20'' συμμετοχής στην EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ