EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: "Τα αποδυτήρια είναι χωρισμένα στα δύο"

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα δεν έχουν κοινή γραμμή στο θέμα του ψαλιδιού που τους προτάθηκε, με τη Mundo Deportivo να κάνει λόγο για αποδυτήρια που είναι χωρισμένα στα δύο.

Κάθε μέρα που περνάει προκύπτουν νέες πληροφορίες αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί εντός της Μπαρτσελόνα, μετά την πρόταση της διοίκησης για "ψαλίδι" στις απολαβές των παικτών. Η διοίκηση των μπλαουγκράνα εξέδωσε ανακοίνωση το πρωί της Δευτέρας 30 Μαρτίου αναφορικά με την στάση που τηρούν τα τμήματά της, εξηγώντας πως μόνο η πλειοψηφία των παικτών της μπασκετικής ομάδας έχουν απαντήσει θετικά στο συγκεκριμένο μέτρο.

Ο Λιονέλ Μέσι ήταν αυτός που έκανε ένα βήμα μπροστά στο ποδοσφαιρικό τμήμα, δείχνοντας το... καλό παράδειγμα στους υπόλοιπους, με τους παίκτες του Κίκε Σετιέν να ενημερώνουν πως εκτός του ψαλιδιού, αποφάσισαν να αναλάβουν τα έξοδα προκειμένου οι υπάλληλοι της ομάδας να πληρωθούν μέχρι κεραίας.

Από την άλλη όμως, το μπασκετικό τμήμα λειτουργεί πολύ διαφορετικά, με τη Mundo Deportivo να πηγαίνει ένα βήμα παρακάτω αναφορικά με την κατάσταση που επικρατεί εντός του Palau Blaugrana. Λίγες μέρες αφότου κάποια από τα βασικά στελέχη της ισπανικής ομάδας ξεκαθάρισαν τι συμβαίνει και έκαναν... επίθεση στο Μέσο, ήρθε νέο δημοσίευμα που κάνει λόγο για αποδυτήρια που είναι χωρισμένα στα δύο.

Συγκεκριμένα, τονίζεται πως είναι ξεκάθαρη η διάσταση απόψεων που υπάρχει ανάμεσα στους παίκτες του Σβέτισλαβ Πέσιτς αναφορικά με το "ψαλίδι" που έχει προταθεί. Ο Νίκολα Μίροτιτς, ο Άντε Τόμιτς, ο Πάου Ρίμπας, ο Πιερ Οριόλα και ο Άλεξ Αμπρίνες είναι αυτοί που δεδομένα έχουν αποδεχθεί το ERTE (μετατροπή της σύμβασης σε μερικής απασχόλησης) της Μπαρτσελόνα -μερικοί εξ αυτών το παραδέχθηκαν δημόσια. Οι υπόλοιποι όμως δεν έχουν εκφράσει τάσεις ή σκέψεις -τουλάχιστον δημόσια.

Η διοίκηση των μπλαουγκράνα φέρεται να προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάταση, δεδομένα όμως τα πράγματα δεν είναι πολύ ευχάριστα. Κι η ανακοίνωση που προέκυψε το πρωί περί "πλειοψηφίας" που αποδέχθηκε την πρόταση είναι προφανές ότι δημιουργεί από μόνη της δύο στρατόπεδα στα αποδυτήρια του Palau Blaugrana.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ