EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Πρώτη επιλογή για το "5" ο Τζοκ Λάνταλ

Μπαρτσελόνα: Πρώτη επιλογή για το "5" ο Τζοκ Λάνταλ
BC ZALGIRIS KAUNAS / TWITTER

Η αναζήτηση σέντερ συνεχίζεται στην Μπαρτσελόνα, με ισπανικό δημοσίευμα να εξηγεί πως ο Τζοκ Λάνταλ αποτελεί την προτεραιότητα των μπλαουγκράνα για τη θέση.

Από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Νικ Καλάθης για τον άσο, η Μπαρτσελόνα έχει μία -και μόνο- εκκρεμότητα προκειμένου να θεωρηθεί ολοκληρωμένη η εικόνα του ρόστερ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αναζητά τον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μπράντον Ντέιβις στη θέση του σέντερ, δίχως όμως να πιέζεται ασφυκτικά από τον χρόνο. Το κάθε άλλο, ο νεαρός τεχνικός δείχνει διατεθειμένος να περιμένει όσο χρειάζεται έως ότου βρει αυτό ακριβώς που θέλει και ταιριάζει στην ομάδα του.

Το όνομα του Τζοκ Λάνταλ είναι ένα από αυτά που έχουν γραφτεί στην Ισπανία εδώ και αρκετές ημέρες, δεδομένης τόσο της ποιότητας του 25χρονου σέντερ όσο και του γεγονότος ότι οι δύο άνδρες γνωρίζονται καλά από την κοινή παρουσία τους στη Ζάλγκιρις την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ο παίκτης δεσμεύεται για ακόμη ένα χρόνο με τη λιθουανική ομάδα, έχει όμως τη δυνατότητα να "βγει" από τη συμφωνία εφόσον το επιθυμεί. Γι αυτό κιόλας, ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους δεν διαγράφει το όνομά του από τη μεταγραφική λίστα. Κι όπως αναφέρει η Sport, πρόκειται για τον Νο1 στόχο των μπλαουγκράνα.

Όσο για το plan b; Πρόκειται για ακόμη έναν παίκτη με τον οποίο έχει συνεργαστεί στο παρελθόν ο "Σάρας". Ο λόγος για τον Αϊζάια Χάρτενσταϊν, που τα τελευταία χρόνια κάνει την προσπάθειά του στις ΗΠΑ, περνώντας όμως κατά βάση τον χρόνο του στη G-League. Όπως είχε αναφέρει ο ατζέντης του νεαρού ψηλού πριν από μερικές ημέρες, το ΝΒΑ παραμένει προτεραιότητα για εκείνον. Η παρουσία του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην άκρη του ισπανικού πάγκου δεν αποκλείεται όμως να παίξει τον ρόλο της (και) για το συγκεκριμένο θέμα.

Photo Credits: BC Zalgiris Kaunas / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ