ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπαρτσελόνα: Ο Πέσιτς έφυγε από την συνέντευξη Τύπου για να μιλήσει με την σύζυγό του

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - BARCELONA (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στην συνέντευξη Τύπου για την αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης (25/11) πρωταγωνίστησε σε ένα highlight, καθώς δέχθηκε μία κλήση και αποχώρησε για να συναντήσει - όπως είπε - την σύζυγό του!

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ρεάλ Μαδρίτης (25/11) και ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε για την αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής της Liga Endesa, πρωταγωνίστησε σε ένα highlight, καθώς λόγω των συζυγικών του... καθηκόντων αποχώρησε από την αίθουσα.

Ο 69χρονος Σέρβος προπονητής τέθηκε στην διάθεση των δημοσιογράφων για να μιλήσει για την αναμέτρηση με την "Βασίλισσα", αλλά δεν είχε χαμηλώσει την ένταση του ήχου του κινητού του τηλεφώνου Ο Πέσιτς μάλιστα δέχθηκε μία κλήση και αποχώρησε από την αίθουσα Τύπου λέγοντας στους δημοσιογράφους πως "με περιμένει η σύζυγός μου". Αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν άπαντες να... λυθούν στα γέλια.

Δείτε το video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ