EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Ο Κάιλ Κούριτς είπε "ναι" σε νέο διετές συμβόλαιο

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Κάιλ Κούριτς ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα για διετή ανανέωση του συμβολαίου του.

Η απόκτηση του Νικ Καλάθη (ως αντικαταστάτη του Μάλκολμ Ντιλέινι) είναι η σπουδαιότερη κίνηση που θα κάνει η Μπαρτσελόνα το φετινό καλοκαίρι. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι ήσσονος σημασίας οι κινήσεις των μπλαουγκράνα σε επίπεδο ανανεώσεων. Ήδη ο πρώτος παίκτης, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται σε μερικές ημέρες, έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση της ισπανικής ομάδας.

Σύμφωνα με τη Mundo Deportivo, ο Κάιλ Κούριτς αποδέχθηκε την πρόταση που του κατατέθηκε και θα συνεχίσει στο Palau Blaugrana για ακόμη δύο χρόνια. Το δημοσίευμα εξηγεί πως ο παίκτης έχει ήδη ενημερώσει τους... μνηστήρες που εμφανίστηκαν τις προηγούμενες εβδομάδες πως δεν πρόκειται να φύγει από την Μπαρτσελόνα και θα πρέπει να γίνει κάτι συγκλονιστικό τις επόμενες δέκα μέρες (οπότε κι ολοκληρώνεται η σεζόν στη Liga Endesa) για να χαλάσει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο 31χρονος γκαρντ έφτασε στη Βαρκελώνη πριν από δύο χρόνια (ερχόμενος από τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης), έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις σε αυτό το διάστημα. Με 8.8 πόντους (με 41.6% στα τρίποντα) και 2.1 ριμπάουντ κατά μέσο όρο στην EuroLeague, είναι κάτι παραπάνω από αξιόπιστη λύση -δεδομένου ότι ως επί το πλείστον έρχεται από τον πάγκο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ