EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Νέο σοκ, 4-6 εβδομάδες έξω ο Πάνγκος!

Μπαρτσελόνα: Νέο σοκ, 4-6 εβδομάδες έξω ο Πάνγκος!
EUROKINISSI

Άσχημα νέα για τη Μπαρτσελόνα, αφού ο Κέβιν Πάνγκος τραυματίστηκε σε δάκτυλο του αριστερού του ποδιού και θα μείνει εκτός δράσης για 4-6 εβδομάδες!

Ατυχίας συνέχεια για τη Μπαρτσελόνα, που είδε τον Κέβιν Πάνγκος να τραυματίζεται στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ορίζεται στις 4-6 εβδομάδες!

Υπενθυμίζεται ότι ο Καναδος είναι ο δεύτερος πόιντ γκαρντ των Καταλανών που τραυματίζεται πριν καλά-καλά ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις της Μπαρτσελόνα, αφού πριν μερικές εβδομάδες ο Τομά Ερτέλ υπέστη ρήξη χιαστού, με τον χρόνο αποθεραπείας του να ορίζεται στους 5 μήνες.

Μετά και τον τραυματισμό του Πάνγκος, ο Σβέτισλαβ Πέσιτς έχει μείνει πλέον με μοναδικό καθαρό πόιντ γκαρντ τον Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος ανακοινώθηκε πριν μερικές ημέρες και μάλιστα πήρε μέρος και στο Supercopa.

Αυτό που μένει πλέον να φανεί είναι αν η Μπαρτσελόνα θα προχωρήσει σε νέα μεταγραφή ποίντ γκαρντ ή θα επιλέξει τον δρόμο της... υπομονής, ελπίζοντας ότι ο Πάου Ρίμπας θα μπορεί να καλύπτει επικουρικά την θέση του πόιντ γκαρντ μέχρι να επιστρέψει στα παρκέ ο Πάνγκος.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ