EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Νέα επέμβαση στο κρανίο για τον Κάιλ Κούριτς

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σε νέα επέμβαση στο κρανίο θα υποβληθεί ο Κάιλ Κούριτς, εξαιτίας αγκωνιάς που δέχθηκε στις 22 Αυγούστου σε προπόνηση της Μπαρτσελόνα.

Πέντε χρόνια μετά από την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από τον εγκέφαλό του, ο Κάιλ Κούριτς είναι αναγκασμένος να μπει ξανά στο χειρουργείο για νέα εγχείριση στο κρανίο που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για τις επόμενες εβδομάδες.

Ο Αμερικανός σουτέρ της Μπαρτσελόνα τραυματίστηκε σε προπόνηση στις 22 Αυγούστου και έκτοτε βρίσκεται εκτός προπονήσεων, καθώς τη Δευτέρα (14/9) θα βρεθεί σε κλινική της πόλης για να αντικαταστήσει ένα εμφύτευμα που υπέστη ζημιά. Ως " κρανιακή αναδόμηση" αναφέρεται η διαδικασία στην οποία θα υποβληθεί ο Κούριτς, με τους ανθρώπους της ομάδας να εξηγούν πάντως ότι δεν πρόκειται για κάποια σοβαρή επέμβαση που μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τον αθλητή της.

Στόχος είναι ο Κούριτς να γυρίσει στα παρκέ είτε στα τέλη Σεπτεμβρίου, είτε στις αρχές Οκτωβρίου όταν αναμένεται η πρεμιέρα της EuroLeague 2020/21. Ο εξαιρετικός σουτέρ έχει ήδη "γράψει" τρεις εγχειρήσεις, αυτή τη φορά όμως στάθηκε άτυχος όταν δέχθηκε μια αγκωνιά που τον σώριασε στο παρκέ αιμόφυρτο. Ευτυχώς χωρίς να υποστεί πολύ μεγάλη ζημιά.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ