EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Μυστήριο με Πέσιτς και Μαρτίνεθ για την θέση του προπονητή

Μπαρτσελόνα: Μυστήριο με Πέσιτς και Μαρτίνεθ για την θέση του προπονητή

Ο Πέδρο Μαρτίνεθ παραιτήθηκε από την Γκραν Κανάρια, αυξάνοντας τις φήμες ότι θα κάτσει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ωστόσο την ίδια ώρα ο Πέσιτς δήλωσε ότι έχει πρόταση ανανέωσης από τους Καταλανούς!

Η Μπαρτσελόνα έχασε το πρωτάθλημα από την Ρεάλ λόγω της ήττας της με 68-74 στον 4ο τελικό μέσα στην Βαρκελώνη, με την φημολογία για το ποιος θα είναι ο προπονητής της την σεζόν 2019/20 να ξεκινάει... άμεσα. Για την ακρίβεια, ξεκίνησε κατά την διάρκεια των τελικών και πλέον... εκτοξεύτηκε.

Στην Ισπανία έχει... βουίξει ο τόπος ότι ο Πέδρο Μαρτίνεθ - ο οποίος φέτος κάθισε στον πάγκο της Γκραν Κανάρια - θα είναι ο διάδοχος του Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της ομάδας. Αυτή η φημολογία φάνηκε να επιβεβαιώνεται μάλιστα από την σημερινή (22/6) ανακοίνωση της ομάδας των Κανάριων Νήσων ότι ο Μαρτίνεθ παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Όπως φαίνεται ωστόσο, ίσως τα πράγματα να μην είναι τόσο απλά.

Ενώ κάποιοι έχουν σπεύσει να χρίσουν τον Μαρτίνεθ τον επόμενο τεχνικό των "μπλαουγκράνα', ο Πέσιτς δήλωσε αμέσως μετά το τέλος των τελικών ότι έχει πρόταση ανανέωσης για συμβόλαιο δύο χρόνων! Την ίδια στιγμή, δήλωσε αργότερα στα ισπανικά ΜΜΕ ότι " ίσως τώρα να μην είναι η κατάλληλη στιγμή να συζητήσουμε, αλλά θέλω να συνεχίσω, επειδή βλέπω μέλλον σε αυτή την ομάδα και αυτό μου δίνει κίνητρο. Δε νομίζω να αντέξω 1 χρόνια, αλλά δύο χρόνια είναι πιθανό".

Υπενθυμίζεται ότι ενώ οι Καταλανοί ακόμα ψάχνουν τον επόμενο προπονητή τους, έχουν ήδη συμφωνήσει με τους Μπράντον Ντέιβις και τον Κόρι Χίγκινς, ενώ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Άλεξ Αμπρίνες.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ