EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Η πρόταση στον Μίροτιτς αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ!

Μπαρτσελόνα: Η πρόταση στον Μίροτιτς αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ!
(AP PHOTO/MARY ALTAFFER)

Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την σπουδαία μεταγραφή του Νίκολα Μίροτιτς, με τα ισπανικά ρεπορτάζ αναφέρουν πως το ποσό της πρότασης των Καταλανών αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ!

Το απόγευμα του Σαββάτου (29/06) άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα δημοσιεύματα σχετικά με ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Μίροτιτς κι έπειτα... έσκασε η "βόμβα", με τους Ισπανούς να γράφουν για συμφωνία των δύο πλευρών! Κάπως έτσι, οι Καταλανοί βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν μία σπουδαία μεταγραφή, την ώρα που ήδη έχουν συμφωνήσει με Κόρι Χίγκινς και Μπράντον Ντέιβις.

Πολλοί απόρησαν με την συγκεκριμένη απόφαση του Μίροτιτς, ωστόσο οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση της Μπαρτσελόνα αγγίζει τα 70 εκατ. ευρώ για 6 χρόνια! Συνεπώς, τα όποια ερωτηματικά βρίσκουν απαντήσεις. Μάλιστα, ο Μίροτιτς αρχικά φέρεται να είχε πει "όχι" στη συγκεκριμένη πρόταση, προκειμένου να βγει συμβόλαιο στο ΝΒΑ, αλλά τελικά την αποδέχθηκε. Η ομάδα που έφτασε πιο κοντά στο να τον πείσει να παραμείνει στις ΗΠΑ ήταν η Γιούτα (σ.σ. περίπου 50 εκατ. δολάρια για τρία χρόνια), αλλά τελικά ο άλλοτε φόργουορντ της Ρεάλ αποφάσισε να επιστρέψει στην Ευρώπη και στη EuroLeague.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ακόμα πως οι Μαδριλένοι δεν έχουν πλέον τα δικαιώματα του παίκτη. Τα είχαν μέχρι το 2017, αλλά πλέον ο Μίροτιτς είναι ελεύθερος να υπογράψει σε όποια ισπανική ομάδα θέλει. Συνήθως οι ομάδες διατηρούν τα δικαιώματα σημαντικών παικτών -όπως συμβαίνει με τον Ντε Κολό και τη Βαλένθια- αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση το πεδίο για τη Μπαρτσελόνα είναι ελεύθερο.

Ο Μίροτιτς (28 ετών, 2.08 μέτρα, Νο. 23 στο NBA draft 2011) έφυγε από την Ευρώπη το καλοκαίρι του 2014 κι έπειτα έπαιξε στους Μπουλς, τους Πέλικανς και τους Μπακς με 11.6 πόντους και 5.4 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 319 παιχνίδια regular season του ΝΒΑ.

(AP Photo/Mary Altaffer)

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ