EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Φόβοι για μεγάλη ζημιά στο γόνατο του Ερτέλ

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι ο Τομά Ερτέλ θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση στο γόνατο, με τα ισπανικά ΜΜΕ να αναφέρουν ότι υπάρχουν φόβοι πως ίσως ο Γάλλος γκαρντ μείνει μερικούς μήνες εκτός δράσης.

Η είδηση ότι ο Τομά Ερτέλ θα απουσιάσει από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Κίνας επειδή τραυματίστηκε στο γόνατο στην προετοιμασία της Γαλλίας δεν σόκαρε μόνο τους "τρικολόρ". Σόκαρε και την ομάδα του, την Μπαρτσελόνα, στην οποία πλέον εκφράζουν φόβους ότι ίσως ο Γάλλος γκαρντ μείνει για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί, ο Ερτέλ υπέστη τελικά μερική ρήξη επιγονατιδικού τένοντα και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση, με την περίπτωσή του να αναμένεται να επανεξεταστεί μετά το χειρουργείο.

Στην Ισπανία ωστόσο υποστηρίζουν ότι στην Μπαρτσελονα φοβούνται ότι ο Γάλλος γκαρντ θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες! Αν μάλιστα συνυπολογίσει κάποιος και πως όποτε και να επιστρέψει ο Ερτέλ θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να βρει ρυθμό, καταλαβαίνει κανείς ότι ενδέχεται οι "μπλαουγκράνα" να αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Ο λόγος είναι ο μοναδικός άλλος "καθαρός" πόιντ γκαρντ της ομάδας είναι ο Κέβιν Πάνγκος, με τον Πάου Ρίμπας να είναι ο παίκτης που ίσως καλύψει επικουρικά την θέση. Κοινώς, αν τελικά αποδειχθεί ότι ο Ερτέλ θα χρειαστεί να μείνει αρκετό καιρό εκτός δράσης, τότε δεν αποκλείεται οι Καταλανοί να χρειαστεί να προχωρήσουν σε μεταγραφή.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ