EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Έριξε τη βόμβα, κράτησε μέχρι το 2025 τον Νίκολα Μίροτιτς

Ο Νίκολα Μίροτιτς εναντίον του Ολυμπιακού σε αγώνα της EuroLeague για το 2019/20
Ο Νίκολα Μίροτιτς επιτίθεται στο καλάθι του Ολυμπιακού EUROKINISSI

Παίκτης της Μπαρτσελόνα τουλάχιστον έως το 2025 θα είναι ο Νίκολα Μίροτιτς, καθώς οι Καταλανοί ανακοίνωσαν την επέκταση της συνεργασίας τους μαζί του.

Λίγες μέρες πριν από την έναρξη της σεζόν 2020/21, η Μπαρτσελόνα τάραξε και πάλι τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ καθώς το απόγευμα της Παρασκευής (25/9) ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Νίκολα Μίροτιτς έξως το καλοκαίρι του 2025.

Ο εκ των κορυφαίων παικτών των ευρωπαϊκών παρκέ γύρισε πέρυσι στην Ευρώπη μετά από μια σημαντική και άκρως επιτυχημένη πορεία στο ΝΒΑ, για να ηγηθεί το ιστορικού κλαμπ της Βαρκελώνης. Στα 29 του είναι ξεκάθαρα ο κορυφαίος παίκτης των μπλαουγκράνα και υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πλέον θα προσπαθήσει να τους ανεβάσει στην κορυφή της EuroLeague.

Τη σεζόν 2019/20 ο Μίροτιτς είχε 19 πόντους από 61% στο δίποντο, 33% στο τρίποντο και 87% στις βολές, μαζί με 6.9 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ, ένα κλέψιμο και 22.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης ανά 27:50 συμμετοχής σε 28 αγώνες της κανονικής περιόδου της EuroLeague.

" Είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτή την ευκαιρία και για την επέκταση του συμβολαίου μου. Ακούγεται σπουδαίο ότι θα φορώ έως το 2025, για τόσα πολλά χρόνια αυτή τη φανέλα και ελπίζω να έχουμε επιτυχίες" ήταν η δήλωση του έμπειρου φόργουορντ, που φαίνεται πως δέχθηκε μια μικρή μείωση αποδοχών εξαιτίας των συγκυριών αλλά πήρε περισσότερα χρόνια συμβολαίου. Το περασμένο καλοκαίρι, το 2019 δηλαδή, είχε υπογράψει για 3+1 χρόνια.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ