EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Επέκταση συμβολαίου στον Λεάντρο Μπολμάρο

Μπαρτσελόνα: Επέκταση συμβολαίου στον Λεάντρο Μπολμάρο

Επέκταση έως το καλοκαίρι του 2023 έδωσε η Μπαρτσελόνα στον Λεάντρο Μπολμάρο, με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους να τον υπολογίζει για τρίτο πόιντ γκαρντ πίσω από τους Καλάθη - Ερτέλ.

Στα 19 του χρόνια, λίγες εβδομάδες πριν από τα 20α του γενέθλια, ο Λεάντρο Μπολμάρο γύρισε έστω και προσωρινά την πλάτη στο ΝΒΑ καθώς υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τη Μπαρτσελόνα για να μείνει σε αυτή και να είναι τη σεζόν 2020/21 ο τρίτος πόιντ γκαρντ πίσω από τον Νικ Καλάθη και τον Τομά Ερτέλ.

Ο Αργεντινοιταλός αθλητής βρίσκεται στους Καταλανούς από το 2018 και φέτος θα έχει ουσιαστικά την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για να γίνει σημαντικό και κυρίως σταθερό μέλος του ροτέισον, υπό τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους που θα τον προετοιμάσει ιδανικά για το μεγάλο άλμα στο ΝΒΑ.

" Είμαι πολύ χαρούμενος, ενθουσιασμένος για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει η ομάδα. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κερδίσω μια θέση και λεπτά, μαζί με τον σεβασμό των προπονητών, των συμπαικτών μου και των οπαδών" είπε ο Μπολμάρο στην ιστοσελίδα της Μπαρτσελόνα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ