EUROLEAGUE

Μπαρτσελόνα: Αποχή των οργανωμένων για πολιτικούς λόγους

Μπαρτσελόνα: Αποχή των οργανωμένων για πολιτικούς λόγους
EUROKINISSI

Λίγος αναμένεται να είναι ο κόσμος που θα δει από κοντά το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Άλμπα Βερολίνου, με τους οργανωμένους φίλους των μπλαουγκράνα να ενημερώνουν για την αποχή τους στο πλαίσιο κινητοποιήσεων για πολιτικούς λόγους.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου (18/10, 22:00) στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος στην EuroLeague. Απ ότι φαίνεται όμως, ο κόσμος που θα βρεθεί στο "Palau Blaugrana" θα είναι λίγος, αφού ο αγώνας συμπτίπτει με τη μέρα που έχουν ανακοινωθεί κινητοποιήσεις στην καταλανική πόλη για πολιτικούς λόγους.

Στο πλαίσιο αυτών των κινητοποιήσεων, οι οργανωμένοι φίλοι της Μπαρτσελόνα ενημέρωσαν επίσημα ότι δεν πρόκειται να βρεθούν στο γήπεδο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη φυλάκιση εννέα πολιτικών προσώπων. Όπως αναφέρουν οι "Dracs" η απουσία τους από τις εξέδρες θα συμβεί ως ένδειξη στήριξης στους κρατούμενους. " Για την ελευθερία των κρατούμενων και την υπεράσπιση των ελευθεριών μας, αδειάζουμε το Palau" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επιστολή που δημοσιοποίησαν.

Παρεμπιπτόντως, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είχε αιτηθεί την αλλαγή ημερομηνίας του αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου, με την EuroLeague να απαντά αρνητικά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ