EUROLEAGUE

Μπαρτομέου: "Θα λάτρευα να δω τον Γκασόλ στη Μπαρτσελόνα"

Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega)
Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega) AP PHOTO/SAM ORTEGA

Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, δήλωσε ότι θα ήθελε πάρα πολύ να δει τον Πάου Γκασόλ να επιστρέφει στην ομάδα, αλλά αναγνώρισε τις δυσκολίες.

Η Μπαρτσελόνα μπαίνει σε μία νέα εποχή με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της. Και, όπως παραδέχθηκε ο Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, όλοι θα ήθελαν αυτή η νέα εποχή να περιλαμβάνει και τον Πάου Γκασόλ.

Στα 40 του χρόνια πλέον, ο Γκασόλ είναι χωρίς ομάδα αφού ακόμα ταλαιπωρείται από τραυματισμό, δηλώνοντας πρόσφατα ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στους Λέικερς ή τη Μπαρτσελόνα. Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα σαφώς και το γνωρίζει αυτό και παραδέχθηκε ότι θα του άρεσε αυτή η προοπτική. Ήταν όμως και ρεαλιστής.

" Θα λάτρευα να δω το Πάου Γκασόλ στη Μπαρτσελόνα. Δεν αποκλείω τίποτα" είπε στην αρχή με ενθουσιασμό ο Μπαρτομέου σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνική του συνέντευξη, για να προσθέσει όμως στην συνέχεια με νόημα: " Δεν αποκλείω τίποτα, αλλά το ευρωπαϊκό μπάσκετ δεν έχει τους μηχανισμούς και τις πηγές που έχει το ΝΒΑ".

Όπως και να έχει, η απόφαση του Πάου Γκασόλ για το μέλλον του - αφού θέλει να παίξει φέτος προκειμένου να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Ιαπωνίας το 2021, θα έχει σίγουρα μεγάλο ενδιαφέρον.

AP Photo/Sam Ortega

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ