EUROLEAGUE

Μπαρτομέου: "Ο Γιασικεβίτσιους ήρθε στην κατάλληλη ηλικία"

Josep Maria Bartomeu, president of FC Barcelona, discusses his soccer team, Thursday, July 20, 2017, in New York. (AP Photo/Mark Lennihan),
Josep Maria Bartomeu, president of FC Barcelona, discusses his soccer team, Thursday, July 20, 2017, in New York. (AP Photo/Mark Lennihan), AP

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, παραχώρησε συνέντευξη στη Mundo Deportivo αναφερόμενος, μεταξύ άλλων, στις επιλογές των Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Νικ Καλάθη.

Η Μπαρτσελόνα διέθεσε πολλά εκατομμύρια ευρώ το καλοκαίρι του 2019 με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή τόσο εντός των συνόρων, όσο φυσικά και στην EuroLeague. Και μπορεί η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση να μην ολοκληρώθηκε ποτέ, ωστόσο στην Ισπανία έκανε μια... τρύπα στο νερό χάνοντας το πρωτάθλημα από την Μπασκόνια.

Η παταγώδης αποτυχία είχε ως αποτέλεμα να υπάρξουν σημαντικές αλλαγές με κυριότερη φυσικά αυτό του προπονητή, καθώς ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αντικατέστησε τον Σβέτισλαβ Πέσιτς. Η προσθήκη του Νικ Καλάθη σε συνδυασμό με την εξαιρετικό κορμό παικτών που υπάρχουν στο ρόστερ δίνουν το δικαίωμα στους Καταλανούς να αισιοδοξούν ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν τελείως διαφορετικά την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, μιλώντας στην Mundo Deportivo υποστήριξε χαρακτηριστικά: " Για μας η άφιξη του Σαρούνας Γισικεβίτσιους είναι ακόμη ένα άλμα μπροστά. Θέλω βεβαίως να ευχαριστήσω τον Πέσιτς, ο οποίος κατέκτησε δύο κύπελλα και είναι ο άνθρωπος που έφερε και πάλι τον ενθουσιασμό στο Παλάου. Πιστεύω ότι ο Σάρας έρχεται στην ομάδα στην κατάλληλη ηλικία και με τις κατάλληλες γνώσεις".

Αναφερόμενος στον Καλάθη ο Μπαρτομέου υπογράμμισε: " Έχουμε υπογράψει τον Καλάθη, ο οποίος είναι ένας εξαιρετικός πλέι μέικερ και φυσικά έχουμε και τον Ερτέλ. Είναι υπέροχοι παίκτες και με την άφιξη του Σάρας έχουμε μεγάλες ελπίδες για την ομάδα μας".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ