EUROLEAGUE

Μπαρτομέου για Γκασόλ: "Δεν μπορούμε να τον πληρώσουμε"

Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega)
Portland Trail Blazers forward Pau Gasol poses during the NBA basketball team's media day at the Moda Center in Portland, Ore., Monday, Sept. 30, 2019. (AP Photo/Sam Ortega) AP PHOTO/SAM ORTEGA

Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ξεκαθάρισε για ακόμα μία φορά ότι η Μπαρτσελόνα δεν πρόκειται να υπογράψει τον Πάου Γκασόλ, προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να τον καλύψει οικονομικά.

Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκαθαρίσει πολλές φορές ότι δεν θα προχωρήσει στην απόκτηση του Πάου Γκασόλ, παρά την δηλωμένη επιθυμία αμφότερων για συνεργασία. Ο Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου ωστόσο ένιωσε την ανάγκη να τονίσει για ακόμα μία φορά ότι δεν ισχύει αυτό το σενάριο.

Ο Πρόεδρος της Μπαρτσελόνα μίλησε στο κανάλι της ομάδας. Με την κουβέντα να πηγαίνει λοιπόν για ακόμα μία φορά στον 40χρονο φόργουορντ/σέντερ σε συνδυασμό με την προσπάθεια των Καταλανών να αποκτήσουν έναν ψηλό, ο Μπαρτομέου ήταν ξεκάθαρος.

" Ο Πάου μας έχει βοηθήσει πολύ, είναι πρεσβευτής της Μπαρτσελόνα και μας εκπροσωπεί στις ΗΠΑ" δήλωσε αρχικά ο Μπαρτομέου, για να προσθέσει: " Είναι όμως και σταρ του ΝΒΑ, τον οποίο η Μπαρτσελόνα δε μπορεί να πληρώσει. Δε μπορεί να τον καλύψει οικονομικά".

Μένει τώρα να δούμε αν θα σταματήσουν αυτή τη φορά οι φήμες για επιστροφή του Γκασόλ στην ομάδα που τον ανέδειξε.

AP Photo/Sam Ortega

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ