EUROLEAGUE

Με Τόμιτς αλλά χωρίς Σάντερς η Μπαρτσελόνα

Με Τόμιτς αλλά χωρίς Σάντερς η Μπαρτσελόνα

Χωρίς τον Ρακίμ Σάντερς και τον Βίκτορ Κλαβέρ θα παραταχθεί απόψε απέναντι στον Παναθηναϊκό η Μπαρτσελόνα. Αντιθέτως, έτοιμος να επιστρέψει είναι ο Αντε Τόμιτς.

Με δύο σημαντικές απουσίες θα περιμένει απόψε (22:00) τον Παναθηναϊκό η Μπαρτσελόνα. Ο Ρακίμ Σάντερς χτύπησε στο χέρι και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες 20 ημέρες, προσθέτοντας ένα ακόμα πρόβλημα στον Σίτο Αλόνσο λίγες ώρες πριν από την αποψινή αναμέτρηση με τους "πράσινους".

Στο απουσιολόγιο της Μπάρτσα υπάρχει ήδη ο Βίκτορ Κλαβέρ (βρίσκεται στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας από τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Ιούνιο στο γόνατο), ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ακόμα την τρέχουσα σεζόν. Το ευχάριστο νέο για τους Καταλανούς είναι ότι ο Αντε Τόμιτς είναι έτοιμος να επιστρέψει, έπειτα από απουσία τριών αγώνων.

Όπως και ο Κλαβέρ, έτσι και ο Κροάτης σέντερ δεν έχει παίξει ακόμα στο ισπανικό πρωτάθλημα λόγω τραυματισμού στον δικέφαλο του ενός ποδιού από τα παιχνίδια προετοιμασίας. Πρόσφατα επέστρεψε και ο Πιέρ Οριόλα, που προερχόταν από διάστρεμμα και μόλις την περασμένη Κυριακή έκανε το ντεμπούτο του έχοντας 16 πόντους, 6/6 βολές και 5/5 σουτ.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ