EUROLEAGUE

Με Κλαβέρ και Ντόλμαν στην Τουρκία η Μπαρτσελόνα

Με Κλαβέρ και Ντόλμαν στην Τουρκία η Μπαρτσελόνα

Οι Βίκτορ Κλαβέρ και ο Τζάστιν Ντόλμαν ταξίδεψαν με τη Μπαρτσελόνα στην Τουρκία και είναι πιθανό να επιστρέψουν στην δράση στο αυριανό (25/11) παιχνίδι με την Γαλατασαράι.

Έπειτα από καιρό ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, Γιώργος Μπαρτζώκας, έχει λόγο να χαμογελάει, αφού το ιατρικό δελτίο της ομάδας σιγά-σιγά δείχνει να... αδειάζει, αφού δύο σημαντικοί παίκτες της ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά στην επιστροφή τους στα παρκέ.

Ο λόγος για τους Τζάστιν Ντόλμαν ( ο οποίος είχε υποστεί διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο ) και Βίκτορ Κλαβέρ ( ο οποίος είχε υποστεί κάταγμα στο αριστερό χέρι ), οι οποίοι πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση της ομάδας και ακολούθως επιβιβάστηκαν κανονικά στο αεροπλάνο με τους συμπαίκτες τους για το ταξίδι στην Τουρκία, όπου οι "μπλαουγκράνα" θα αντιμετωπίσουν αύριο (25/11) την Γαλατασαράι για την 9η αγωνιστική της EuroLeague.

Προς το παρόν δεν είναι σίγουρο βέβαια αν θα αγωνιστούν ή έστω αν θα βρίσκονται στην 12αδα της ομάδας, ωστόσο το γεγονός ότι ενσωματώθηκαν στην αποστολή σημαίνει ότι - εκτός απροόπτου - θα βρίσκονται στην 12αδα των 'μπλαουγκράνα" για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό την προσεχή εβδομάδα (2/12) για την 10η αγωνιστική της EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ