EUROLEAGUE

Κόπονεν: "Δεν περνούσε ο χρόνος όταν ήμουν τραυματίας"

Κόπονεν: "Δεν περνούσε ο χρόνος όταν ήμουν τραυματίας"

Η EuroLeague παρουσίασε την πρόσφατη περιπέτεια του Πέτερι Κόπονεν, με τον Ταϊρίς Ράις να εξηγεί πως έδρασε τις πρώτες ώρες μετά το τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο συμπαίκτης του (VIDEO).

Όπως και να το κάνουμε, η περιπέτεια που έζησε στην εκκίνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου ο Πέτερι Κόπονεν θα είναι στο επίκεντρο της προσοχής για αρκετό καιρό ακόμη. Λίγο έλειψε άλλωστε να αποδειχθεί μοιραίος για την καριέρα του ο τραυματισμός του στο κεφάλι, τα ξημερώματα της 19ης Σεπτεμβρίου. Τότε που το ταξί στο οποίο επέβαινε ενεπλάκη σε τροχαίο.

" Θυμάμαι πως όταν γυρνούσα σπίτι, είπα στον ταξιτζή τη διεύθυνση. Μετά από αυτό, το μόνο που θυμάμαι είναι να ξυπνάω στο νοσοκομείο και να μου λένε ότι τρακάραμε", ανέφερε αρχικά μιλώντας στην κάμερα της EuroLeague, με τον Ταϊρίς Ράις να προσθέτει την άλλη πλευρά του νομίσματος από εκείνο το βράδυ: " Πήρα τηλέφωνο την αρραβωνιαστικιά του, την ενημέρωσα ότι ήμουν μαζί του, ήθελα να της πω τι συνέβη και να μην την ταράξω. Εκείνο το βράδυ έστειλα μήνυμα και πήρα τηλέφωνο όλους στην ομάδα, για να τους ενημερώσω για το τι έγινε. Έγραψα τα αρχικά του στα παπούτσια μου. Όταν έμαθα ότι δεν θα μπορούσε να παίξει μαζί μας στο Super Copa, απλά ήθελα να παίξω και γι αυτόν".

Ο Πέτερι Κόπονεν πήρε πάλι τον λόγο για να θυμηθεί πως " ρώτησα πόσο σοβαρό είναι, αλλά δεν μπορούσαν να μου πουν. Περίμεναν πρώτα τα αποτελέσματα των εξετάσεων που μου έκαναν για να πουν. Οι γιατροί δεν μου επέτρεψαν να χρησιμοποιώ το κινητό μου, να διαβάζω ή να βλέπω τηλεόραση. Τίποτα. Έπρεπε απλά να κάθομαι. Έβλεπα τον γιο μου να παίζει, δίχως να μπορώ να κάνω κάτι".

Κι όπως εξήγησε " όλα πέρασαν τόσο γρήγορα, αλλά εγώ νόμιζα ότι έγιναν πολύ αργά".

Όσο για τους στόχους που έχει φέτος με την Μπαρτσελόνα; " Είμαι σε μια ομάδα που θέλει να κερδίσει τίτλους. Ελπίζω να γυρίσουν σύντομα τα παιδιά κοντά μας για να έχουμε μια ομάδα που θα μπορεί να καταφέρει αυτά που θέλει", απάντησε δίχως να το σκεφτεί ιδιαίτερα.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ