EUROLEAGUE

Κλαβέρ: "Είμαστε καλή ομάδα, αλλά όχι ακόμα αυτή που θέλουμε"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Βίκτορ Κλαβέρ παραδέχθηκε ότι η Ρεάλ ήταν ανώτερη της Μπαρτσελόνα στον τελικό του "Supercopa", τονίζοντας ότι οι Καταλανοί έχουν ακόμα πολύ δρόμο μπροστά τους.

Οταν το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα ανακοίνωνε τη μία... βόμβα μετά την άλλη - από το Μίροτιτς και τον Ντέιβις, μέχρι τον Αμπρίνες και λίγο πριν την έναρξη της σεζόν τον Ντιλέινι - πολλοί έσπευσαν να την χρίσουν φαβορί στην EuroLeague. Στον τελικό του Super Copa Endesa κόντρα στην Ρεάλ, όμως, ήρθε η προσγείωση μετά την ήττα με 79-89.

Οι ομάδες δεν φτιάχνονται βέβαια σε μία ημέρα και αυτό το ξέρουν καλά στη Μπαρτσελόνα. Επειδή όμως ενδεχομένως οι φίλαθλοι της ομάδας να μην δείξουν την ίδια κατανόηση, ο Βίκτορ Κλαβέρ φρόντισε να βάλει τα πράγματα στην θέση τους με τις δηλώσεις του μετά τον τελικό.

" Δεν παίξαμε καλά κόντρα στην Ρεάλ, ειδικά στην άμυνα, όπου δεν ήμασταν άνετα. Στην επίθεση δεν βρήκαμε καλές επιλογές. Το παιχνίδι είχε ένταση και εμείς δεν είχαμε αρκετή συγκέντρωση. Πρέπει να βρεθούμε καλύτερα στο γήπεδο και να καταλάβουμε ο ένας τον άλλο" δήλωσε αρχικά ο διεθνής φόργουορντ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια:

" Έχουμε πολλά νέα πρόσωπα στην ομάδα τα οποία πρέπει να βρεθούν μεταξύ τους. Είμαστε καλή ομάδα, αλλά όχι ακόμα αυτή που θέλουμε. Ήταν ένα καλό τεστ για εμάς. Πρέπει να βρούμε την ταυτότητά μας και να μείνουμε πιστοί σε αυτή μέχρι το τέλος".

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ