ΜΠΑΣΚΕΤ

Και Στέφεν Κάρι και Ροναλντίνιο στη γιορτή για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Και Στέφεν Κάρι και Ροναλντίνιο στη γιορτή για τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο

Ο Στέφεν Κάρι έστειλε το μήνυμά του στον Χουάν Κάρλος Ναβάρο κι ο Ροναλντίνιο τον έπαιξε άμυνα. Η Βαρκελώνη αποχαιρετά απόψε τον "Λα Μπόμπα" με μια πολύ όμορφη εκδήλωση (VIDEOS).

Οι εκδηλώσεις προς τιμήν του Χουάν Κάρλος Ναβάρο τελειωμό δεν έχουν στη Βαρκελώνη και το βράδυ της Τρίτης δεκάδες πρώην συμπαίκτες, προπονητές και αντίπαλοί του βρέθηκαν στην γιορτή που έγινε προς τιμήν του. Ανάμεσά τους ο Τσάβι Πασκουάλ κι ο Ινίγο Θορθανο, αλλά και ο Ροναλντίνιο που ανέβηκε σε μια καρέκλα και έπαιξε άμυνα για να αστοχήσει ο παλαίμαχος πλέον Ισπανός στην κλασική του "μπομπίτα".

Μέχρι κι ο Στέφεν Κάρι έστειλε το μήνυμά του, χωρίς ωστόσο να βρεθεί στη γιορτή. Άλλωστε έχει ξεκινήσει προετοιμασία με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς: " Ηταν ένας από τους αγαπημένους μου Ισπανούς. Μπορούσε να σουτάρει, ήταν τόσο έξυπνος με τη μπάλα. Είχε κάνει μια κίνηση στο Μουντομπάσκετ του 2010, όταν εκτέλεσε τρίποντο με το ένα πόδι. Ήθελα να την αντιγράψω αυτή την κίνηση!". Όμορφες στιγμές, όπως θα τις δείτε στα δύο videos που ακολουθούν.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ