EUROLEAGUE

Η νεκρική σιγή έδωσε τη θέση της στα συνθήματα ελευθερίας στο "Παλάου Μπλαουγκράνα"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΟΣΦΠ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS / ΕΞΕΔΡΑ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΤΑΛΑΝΟΙ ΠΑΝΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αυτό που προανήγγειλαν οι οργανωμένοι φίλοι της Μπαρτσελόνα, έγινε στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" στο α' δεκάλεπτο της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. Μαζί τους κι οι φίλοι των "ερυθρολεύκων"!

Το απόγευμα της Παρασκευής (3/11), οι οργανωμένοι φίλοι της Μπαρτσελόνα είχαν προαναγγείλει την στάση που θα κρατήσουν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό . Αυτή της νεκρικής σιγής για το πρώτο πεντάλεπτο και των συνθημάτων για την ανεξαρτησία της Καταλονίας στο δεύτερο.

Όπως κι έγινε, πέντε λεπτά ακριβώς κράτησε η ησυχία στο "Παλάου Μπλαουγκράνα" και η παρουσία όλων όρθιων στις θέσεις τους, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τους πολιτικούς κρατούμενους τους οποίους καταλογίζουν στην ισπανική κυβέρνηση οι κάτοικοι της Βαρκελώνης. Μόλις, δε, πέρασε το πεντάλεπτο άρχισαν να φωνάζουν όλοι μαζί "ελευθερία, ελευθερία" για τα επόμενα πέντε λεπτά, ανεβάζοντας απότομα τα ντεσιμπέλ.

Δεν σταμάτησαν, δεν άλλαξαν ρυθμό, δεν άλλαξαν ένταση. Ήταν επί μονίμου βάσεως "εκεί" να φωνάζουν για την ελευθερία των συλληφθέντων και την ανεξαρτησία της Καταλονίας.

Στον ίδιο ρυθμό κινήθηκαν κι οι περίπου σαράντα (40) φίλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονται στο γήπεδο, αφού σεβάστηκαν απόλυτα την κίνηση των οπαδών της Μπαρτσελόνα, όντες όρθιοι και αμίλητοι στο πρώτο πεντάλεπτο του αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα ευχαρίστησε και συνεχάρη μάλιστα τους φίλου της μέσω Twitter, άμα τη ολοκληρώσει του α' μέρους στην αναμέτρηση.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ