EUROLEAGUE

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με την Βαλένθια για τον Οριόλα

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με την Βαλένθια για τον Οριόλα

Η Μπαρτσελόνα ήρθε σε συμφωνία με την Βαλένθια για την πώληση του Πιέρ Οριόλα. Ο 25χρονος Ισπανός πάουερ-φόργουορντ θα κοστίσει 1.000.000 ευρώ.

Η Μπαρτσελόνα ενισχύσει το ισπανικό στοιχείο στο ρόστερ της, καθώς ήρθε σε συμφωνία με την πρωταθλήτρια Βαλένθια, για την αγορά του 25χρονου (25/9/1992) πάουερ-φόργουορντ (2.06 ύψος), Πιέρ Οριόλα.

Οι "μπλαουγκράνα", όπως αναφέρει ο Τύπος στην Καταλωνία, θα δώσουν το ποσό του 1.000.000 ευρώ στην Βαλένθια. Ο Πιέρ Οριόλα, πριν αγωνιστεί στις "νυχτερίδες", έπαιζε μπάσκετ στην Σεβίλλη. Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στο ισπανικό πρωτάθλημα, είχε μέσο όρο 7.3 πόντους και 3.4 ριμπάουντ, σε 14 λεπτά συμμετοχής.

Ο Πιέρ Οριόλα, ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα Νέων της Ισπανίας και θα αποτελέσει το τρίτο μεταγραφικό χτύπημα της Μπαρτσελόνα, μετά τους Τόμας Ερτέλ και Αντριέν Μοερμάν. Στο EuroCup, με την Βαλένθια, έφτασε έως και τον τελικό της διοργάνωσης, έχοντας μέσο όρο 8.3 πόντους (62.7% δίποντα) και 2.7 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, σε 23 συμμετοχές, με 15 λεπτά μέσο όρο χρόνο συμμετοχής.

TAGS EUROLEAGUE ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ